Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

Beneficiile vitaminelor si mineralelor coloidale

Yollok, un doctor celebru din SUA, a spus candva o fraza ce ulterior a devenit celebra: “Daca nu investesti in tine insuti minerale si vitamine, atunci vei investi in bunastarea oamenilor din domeniul medical”. El a ajuns la aceasta conzluzie in urma a 17 500 de autopsii, unde a observat ca cea mai comuna cauza a decesului este alimentatia. Si nu doar alimentatia necorespunzatoare, ci si hrana deficitara in substante nutritive. Cu alte cuvinte, cea mai intalnita cauza a decesului pe cale naturala in randul oamenilor o reprezinta alimentatia incorecta sau deficitara in nutrienti.

In randurile ce urmeaza vom vorbi despre importanta consumului de minerale coloidale si beneficiile acestora pentru sanatate.

Cuprins:

De ce corpul uman are nevoie de minerale?

Din ce cauza ne putem confrunta cu deficienta de minerale?

Ce sunt mineralele coloidale?

De ce ar trebui sa consumam minerale coloidale?

Principalele beneficii ale mineralelor coloidale

Suplimente cu minerale coloidale care ti-ar putea imbunatati sanatatea

De ce corpul uman are nevoie de minerale?

Oricine se poate confrunta cu deficiente nutritionale. Chiar si cei care au o alimentatie echilibrata si nu sufera de alergii si intolerante. Iar mineralele sunt esentiale pentru sanatate. In primul rand, mineralele ofera structura tesuturilor din corp, in special oaselor si dintilor. In plus, acestea sustin un echilibru acid-bazic adecvat in organism si sustin numeroasele procese ale enzimelor. Mai mult, mineralele joaca un rol important in transmiterea impulsului nervos si in contractia musculara. De asemenea, sunt esentiale pentru o functionare corecta a sistemului digestiv. De fapt, nu exista nicio functie a organismului care sa poata functiona la nivel optim fara toate mineralele esentiale.

 

Din ce cauza ne putem confrunta cu deficienta de minerale?

Principala cauza a deficitului de minerale este, pur si simplu, neobtinerea unei cantitati suficiente de minerale esentiale din alimente sau suplimente. Exista diferite tipuri de diete care ar putea duce la aceasta deficienta. Dieta saraca ce se bazeaza pe mancare junk sau dieta lipsita de fructe si legume adecvate, sunt cauze posibile.

 

Ce sunt mineralele coloidale?

Un coloid este o substanta distribuita uniform intr-un mod microscopic intr-o alta substanta. Particulele coloidale se gasesc in anumite forme si dimensiuni ce le ajuta sa nu pluteasca si nici sa se inmoaie in solutii lichide. Datorita acestui lucru, minerale coloidale sunt absorbite foarte bine de catre organism, de circa 20 de ori mai bine decat mineralele pe care le gasim in alimente si in suplimentele obisnuite.

Unele minerale coloidale au o istorie lunga ca medicamente. In secolul al XIX-lea, de exemplu, argintul coloidal era promovat ca tratament pentru orice, de la raceli pana la reumatism.

De ce ar trebui sa consumam minerale coloidale?

Mineralele coloidale pot oferi organismului doza zilnica necesara de minerale esentiale si oligoelemente. Deoarece se gasesc sub forma de particule foarte mici si extrem de usor de absorbit de catre organism, acestea pot fi folosite intr-un mod mult mai eficient decat mineralele pe care le gasim in alimentatie sau in suplimentele traditionale. Imediat ce ajung in circuitul sanguin, mineralele coloidale interactioneaza cu structura chimica a organismului, stimulandu-i toate functiile.

Apoi, multe dintre mineralele gasite in suplimentele de minerale coloidale au fost epuizate sau sunt complet absente in sol in prezent, ceea ce inseamna ca este mai greu pentru noi sa obtinem acesti nutrienti minerali din dieta. Epuizarea solului, lipsa de alge marine si fructe de mare din dieta si supra-procesarea alimentelor contribuie la o compozitie minerala mai mica in dietele oamenilor, asadar suplimentarea cu minerale coloidale reprezinta o modalitate mai buna de a obtine niveluri optime ale acestor nutrienti importanti.

Principalele beneficii ale mineralelor coloidale

  • Amelioreaza starea generala de sanatate;
  • Ajuta la cresterea sistemului imunitar;
  • Stimuleaza vindecarea racelilor si multor alte boli;
  • Ajuta la cresterea nivelului de energie;
  • Promoveaza sanatatea pielii, ameliorand diferite afectiuni dermatologice;
  • Sunt utile in multe dintre functiile bio-chimice ale organismului.

Mai mult decat atat, mineralele coloidale sunt catalictice si stimuleaza functionarea enzimelor. De asemenea, ajuta la optimizarea nivelului pH-ului din organism si grabesc renegerarea celulara.

 

Suplimente cu minerale coloidale care ti-ar putea imbunatati sanatatea:

 

1. Cupru Coloidal Copper Life – Pure Alchemy

Un supliment 100% natural, Copper Life are in componenta particule extrem de fine de cupru cu puritate 99,995% in apa distilata ultrapura. Acesta ajuta la productia de mielina, hemoglobina, colagen si melanina, fiind astfel foarte important pentru sanatatea nervilor si a pielii. In plus, este un antioxidant puternic, prevenind distrugerea tesuturilor de catre radicalii liberi.

 

2. Aur Coloidal PureGold – Pure Alchemy

Este un supliment mineral ce contine aur coloidal cu puritate de 99,99%, avand o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni extrem de mici, de circa 5-8nm.

Aurul coloidal este considerat a fi elixirul sanatatii si energiei, ajutand la mentinerea sanatatii si vitalitatii organismului. De asemenea, acesta imbunatateste capacitatea de concentrare si memorare, ajuta la tratarea bolilor reumatice si este benefic in prevenirea si tratarea tumorilor.

 

3.Magneziu Coloidal Magne Joy – Pure Alchemy

O suspensie coloidala de magneziu pur, acest supliment mineral 100% natural, prezent sub forma unui amestec de particule si ioni de magneziu, este produs cu apa structurata de puritate maxima si magneziu purificat electrolit pana la 99,9%.

Consumul magneziului coloidal este benefic in sanatatea sistemului nervos, in reglarea echilibrului psihic, in cresterea rezistentei la efort fizic sau intelectual, in favorizarea sintezei insulinei, etc.

Autor: Madalina Todut

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda