Alkaline Care

Saruri minerale pHour Salts 180g

132.84 Lei

Filtru de schimb pentru cana Phydro Jug PROMO

352.19 Lei 440.24 Lei
  • - 20%

Alkaline 16 Greens 220g

223.30 Lei

Benzi testare PH rola 5m

93.04 Lei

Saruri minerale pHour Salts 450g

180.99 Lei

Produse pentru alcalinizarea organismului

Produsele

Alkaline

Care sunt destinate dietei alcaline, pentru a ajuta organismul sa-si regleze nivelul optim de PH.

Sangele nostru este usor alcalin, insa din cauza faptului ca nu consumam destule alimente alcaline (fructe, frunze verzi, legume), organismul nostru devine un mediu mai acid decat normalul. Pentru a ajuta organismul sa revina la nivelul corect al PH-ului intern, Alkaline Care a dezvoltat o serie de produse pentru alcalinizarea organismului.

Mixuri de pudre verzi, picaturi pentru alcalinizarea apei, pHlush pentru curatarea colonului si alcalinizarea tractului intestinal, cani filtrante alcalinizante, toate aceste produse sunt disponibile si menite sa ne ajute in mentirea unui mediu usor alcalin, pentru alcalinizarea organismului.

Dezvoltate dupa principiile alcalinizarii folosite de dr. Robert O. Young, medic specialist in alcalinizarea organismului, produsele marca Alkaline Care se recunosc usor avand pe eticheta sigla "dr. Young's Original". Cartile despre alcalinizare ale dr. Robert Young se gasesc si in magazinul nostru, un mod de viata sanatos, alcalin presupune pe langa consumul de produse/suplimente dedicate alcalinizarii si o dieta alcalina si o viata echilibrata din punct de vedere emotional, psihic.

Alcalinizarea organismului este un stil de viata!