Oferta distributie

Distribuim o gama diversa de produse bio, ecologice, fiind certificati ca si distribuitor de produse ecologice de catre ECOINSPECT RO-ECO-008. Multe produse sunt unice in Romania, iar la cateva produse mai comune care se gasesc la aproape toti furnizorii de produse bio, avem preturi extrem de competitive. Suntem importatori unici in Romania a marcilor Sonett, Lifefood, Algamar, Dragon Superfoods, Obio, Roobar, Davert, Greenis, Biolu, Erdbar, Ultrastream, Germline, Pasta Natura, Marchesato,  dar avem in oferta de distributie si alte marci de prestigiu european si nu numai.

Daca sunteti un magazin clasic sau online de produse bio sau naturiste si doriti sa comercializati produsele importate de noi, va rugam sa ne contactati pentru lista de preturi de distributie, sau mai simplu, accesati www.natur.ro, site dedicat exclusiv produselor importate de noi, si creati-va un cont de reseller.

Politica noastra de preturi este una fairplay, in sensul ca fata de preturile de retail (en-detail) practicate de catre noi in magazinele noastre proprii, pentru dvs. va vom oferi un discount astfel incat sa aveti o marja de profit satisfacatoare chiar daca veti opta (desi nu sunteti obligati) sa vindeti la raft produsele noastre cu acelasi pret cu care il vindem noi.

Pentru magazinele online oferim posibilitatea de a livra noi comenzile care contin doar produsele importate de catre noi (dropshipping)

Nu exista comanda minima, puteti comanda de orice suma doriti.

Nu ezitati sa ne contactati pentru detalii.

Va multumim!

Distribuitor produse bio