Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre noi

 

Rădăcinile Obio.ro merg până în anul 2008, când pasionați de ceea ce înseamnă un stil de viață sănătos, în armonie cu natura și cu cei din jur, am fondat compania Bio Holistic SRL, având ca obiect de activitate comercializarea produselor naturiste.

Magazinul Obio.ro a luat naștere 4 ani mai târziu, în anul 2012, când căutam produse ecologice pentru familiile noastre și pentru copiii noștri. Negăsind tot ce aveam nevoie pe piață românească, am început să aducem produse din afară, împărtășindu-le prin intermediul magazinului Obio.ro și cu alți pasionați de produse bio.

Astăzi Obio.ro este un nume important în lista magazinelor bio online din România, în oferta noastră regăsindu-se mărci consacrate de produse bio, atât din afara României, dar și din România . Avem constant în stoc câteva mii de produse bio.
Brandul propriu Obio de produse bio a trecut testul timpului, fiind azi un brand apreciat pentru calitatea produselor si diversitatea portofoliului.

Susținem cu drag producătorii români . Din păcate numărul acestora nu este încă la fel de mare precum în alte țări. Dorința noastră este să ajutăm cât putem producătorii bio din țară noastră.

Am pornit din pură pasiune la drum, și vă asigurăm că ne-am păstrat pasiunea de-a lungul timpului, mai mult am dezvoltat-o la nivel profesional, putând oferi consultanță oricui este interesat de domeniul produselor bio. Ne perfecționăm constant, participăm la principalele evenimente din domeniul bio în România și în străinătate .

Capitalul companiei este 100% românesc , suntem o familie și nu avem în spate nici un mare concern sau investitor. Am pornit de la zero în 2008, și am ajuns unde suntem azi în mod cinstit, prin multă muncă și multă pasiune pentru ceea ce facem , reinvestind profitul de-a lungul anilor.

Misiunea noastra este de a ajuta oamenii sa consume alimente cat mai curate si sanatoase, si sa foloseasca pentru igiena personala si curatenia casei produse biodegradabile care nu polueaza mediul inconjurator. 

Valorile noastre sunt integritatea, empatia, flexibilitatea si transparenta. 

Suntem implicați în proiecte sociale, o parte din profitul companiei fiind direcționat către ONG- uri care aduc un plus de valoare comunității . Unul dintre ONG-urile noastre de suflet este Asociația AMIA Suflet de Copil, care se ocupă de copilașii abandonați în maternități și de copiii din centrele de plasament. Dacă vreți să -i sprijiniți și voi, intrați pe www.adopt.ro unde puteți află detalii despre cum puteți susține această Asociație inimoasă .

Nu suntem perfecți , încercăm cât e omenește posibil să facem totul cât mai bine, păstrând însă calitatea cea mai importantă pentru noi: aceea de a fi oameni.

 

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda