Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Despre noi

 

Radacinile Obio.ro merg pana in anul 2008, pasionati de ceea ce inseamna un stil de viata sanatos, in armonie cu natura si cu cei din jur, am fondat compania Bio Holistic SRL, avand ca obiect de activitate comercializarea produselor naturiste.

Magazinul Obio.ro a luat nastere 4 ani mai tarziu, in anul 2012, cand cautam produse ecologice pentru familiile noastre si pentru copiii nostri. Negasind tot ce aveam nevoie pe piata romaneasca, am inceput sa aducem produse din afara, impartasindu-le prin intermediul magazinului Obio.ro si cu alti pasionati de produse bio.

Astazi Obio.ro este un nume important in lista magazinelor bio online din Romania, in oferta noastra regasindu-se marci consacrate de produse bio, atat din afara Romaniei, dar si din Romania. Avem constant in stoc cateva mii de produse bio.

Sustinem cu drag producatorii romani. Din pacate numarul acestora nu este inca la fel de mare precum in alte tari. Dorinta noastra este sa ajutam cat putem producatorii bio din tara noastra.

Am pornit din pura pasiune la drum, si va asiguram ca ne-am pastrat pasiunea de-a lungul timpului, mai mult am dezvoltat-o la nivel profesional, putand oferi consultanta oricui este interesat de domeniul produselor bio. Ne perfectionam constant, participam la principalele evenimente din domeniul bio in Romania si in strainatate.

Capitalul companiei este 100% romanesc, suntem o familie si nu avem in spate nici un mare concern. Am pornit de la zero in 2008, si am ajuns unde suntem azi in mod cinstit, prin multa munca si multa pasiune pentru ceea ce facem, reinvestind profitul de-a lungul anilor.

Suntem implicati in proiecte sociale, 3% din profitul companiei fiind directionat catre ONG-uri care aduc un plus de valoare comunitatii. Unul dintre ONG-urile noastre de suflet este Asociatiei AMIA Suflet de Copil, care se ocupa de copilasii abandonati in maternitati si nu numai. Daca vreti sa-i sprijiniti si voi, intrati pe www.adopt.ro unde puteti afla detalii despre cum puteti sustine aceasta Asociatie inimoasa.

Nu suntem perfecti, incercam cat e omeneste posibil sa facem totul cat mai bine, pastrand insa calitatea cea mai importanta pentru noi: aceea de a fi oameni. :)

 

 

Arrow up icon