Sonett

Spray ecologic pentru scos pete 100ml Sonett PROMO

15.82 Lei 19.78 Lei
  • - 20%

Pompa 30ml pt. bidoane 20L Sonett

100.55 Lei

Robinet Sonett pt. bidoane de 20L

39.56 Lei

Robinet Sonett pt. bidoane de 5L si 10L

38.37 Lei

Praf de curatat ecologic 1kg Sonett

32.78 Lei
1 din 5

Produse Sonett

Sonett este unul dintre cei mai importanti producatori de detergenti bio din Europa si din lume. Fondata in anul 1977 in Germania, compania Sonett a dezvoltat o formula unica pentru fabricarea detergentilor bio si a sapunurilor lichide bio.

Toate produsele de curatenie marca Sonett sunt fabricate din ingrediente vegetale (exceptie detergentul de pete din bila de bovine) ce provin strict din culturi ecologice.

Apa folosita la fabricarea detergentilor trece printr-un sistem tip vortex care simuleaza cursul apelor de izvor pe raurile de munte, apa fiind restructurata, avand structura moleculara cat mai aproape de apa de izvor.

Pe langa acest procedeu unic dezvoltat de Sonett, toate produsele Sonett sunt apoi mixate cu ajutorul unui mixer oloid, unde se adauga ingredientele "secrete" ale produselor Sonett precum mirtul, aurul.

Fara doar si poate detergentii si produsele de igiena personala Sonett sunt numarul 1 in ceea ce privestea calitatea din punct de vedere ecologic. Produsele respecta cele mai stricte certificari din domeniu, precum Ecogarantie, care are cele mai stricte si mai putin permisive reguli de certificare dintre toti certificatorii de detegenti bio.

De asemenea, nici un produs Sonett nu este testat pe animale, certificarea Vegan OK venind ca o garantie a acestui fapt.

Procesul de fabricatie si fabrica in sine utilizeaza energie din surse regenerabile. Implicarea sociala a companiei Sonett este de asemenea prezenta, copiii cu sindrom Down fiind integrati prin programe speciale ajutand la etichetarea produselor.

Cumparand produse Sonett aveti garantia ca folositi cele mai curate produse de curatenie bio, protejand pielea copiilor si a tuturor membrilor familiei, si totodata avand grija maxima de mediul inconjurator.