Produse romanesti

Pere deshidratate bio 100g Ferma Biozoli

13.96 Lei

Extract pur de lamai 50ml Cloud Nine Factory

16.17 Lei 20.21 Lei
  • - 20%

Extract pur de cafea 50ml Cloud Nine Factory

16.17 Lei 20.21 Lei
  • - 20%

Extract pur de portocale 50ml Cloud Nine Factory

16.17 Lei 20.21 Lei
  • - 20%

Unguent cu Sanziene, 45 ml, Bios Mineral Plant

16.59 Lei
1 din 10

Produse bio romanesti

In aceasta categorie sunt incluse doar produsele bio si naturale realizate, fabricate in Romania. Am creat aceasta categorie speciala pentru produse bio romanesti pentru a incuraja consumul de produse bio fabricate in Romania, si in principal de la mici producatori bio.

Desi este un domeniu mult dezvoltat in afara, la noi se gasesc prea putini producatori bio. Insa cei care exista, trebuie incurajati si sustinuti. Va indemnam sa-i sustineti si dvs. cumparand produse bio romanesti din aceasta categorie.

Vom face tot posibilul sa includem in categoria de produse bio romanesti cat mai multi producatori romani. Tot in aceasta categorie sunt incluse si produse traditionale romanesti, produse hand made si artizanale, realizate de mici producatori in zone nepoluate din Romania.

Printre produsele bio romanesti diponibile pe piata romaneasca, cele mai multe sunt produse bio pe baza de catina (sucuri de catina, pulbere de catina, fructe uscate de catina), afine, fructe de padure, ceaiuri din plante medicinale, uleiuri presate la rece, seminte.

Tot in aceasta categorie includem si produse bio romanesti cosmetice si pentru ingrijire personala: sapunuri naturale, creme si cosmetice naturale.

Gama de produse bio romanesti creste de la an la an, va asteptam pe Obio.ro sa sustinem impreuna produsele bio romanesti!