Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Agave 9 produse

Ordoneaza dupa

Sorteaza

Produse
Istoricul tau

Sirop de agave

Siropul de agave este din ce in ce mai popular printre indulcitori, si asta datorita in principal faptului ca acesta are un indice glicemic scazut.

Siropul de agave este extras din planta denumita agave, o specie de cactus care se cultiva in principal in America de Sud.

Consistenta siropului de agave se aseamana cu cea a mierii. Siropul de agave poate fi folosit oriunde e nevoie de gust dulce, inlocuind cu succes zaharul rafinat. Siropul de agave este in principal de 2 tipuri: sirop de agave light, si sirop de agave dark. Diferenta intre cele doua tipuri consta doar in culoare, cel light avand o culoare galbuie, iar cel dark un maro inchis. Pe langa culoare, mai exista si sirop de agave crud. Acesta este extras la temperaturi de maxim 42 grade, si se gaseste doar in varianta dark, inchis la culoare.

Beneficiile siropului de agave:
-poate fi consumat si de catre diabetici, avand un indice glicemic scazut;
-siropul de agave are o putere de indulcire mai ridicata decat zaharul, de 1.4 pana la 1.6 ori mai dulce decat zaharul;
-siropul de agave contine o serie de vitamine si minerale;
-este excelent de folosit in ceai sau cafea;
-prajiturile raw pot fi indulcite usor cu siropul raw de agave.

Cu toate ca exista o anumita controversa pe piata cu privire la siropul de agave, acesta este pana la urma un indulcitor natural, din planta agave, mai putin rafinat si procesat decat zaharul sau siropul din porumb de exemplu. Alegerea de a consuma sirop de agave apartine fiecaruia, cert este ca datorita indicelui glicemic scazut este preferat de multe persoane care sufera de diabet sau care vor sa previna aparitia diabetului.

In oferta noastra puteti regasi o gama variata de sirop de agave, atat light cat si dark, precum si sirop de agave raw. Toate siropurile de agave de pe Obio.ro sunt certificate ecologic, provin doar din culturi ecologice certificate.

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda