Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

 Sodasan

Sodasan

Compania Sodasan produce detergenti bio si sapunuri lichide bio de mai bine de 20 de ani.

Kerstin Stromberg si Jürgen Hack au fondat compania Sodasan, luand decizia de a oferi o alternativa ecologica pentru produsele pline de chimicale nocive pentru mediu din industria chimica a detergentilor.
Viziunea lor a fost de a dezvolta produse bio de curatenie din materiale naturale care nu polueaza mediul inconjurator.

Primii detergenti Sodasan au fost fabricati din fulgi de sapun avand ca si baza uleiuri vegetale. Desi spalau, totusi performantele lor nu se puteau compara cu detergentii chimici in materie de utilizare si dozare. Totusi, dezvoltarea lor a constituit un punct de cotitura in evolutia Sodasan.

In sfarsit persoanele interesate de poluarea mediului inconjurator aveau acces la detergenti care nu polueaza, si din surse naturale.

Echipa Sodasan a avut credinta ca produsele bio de curatenie trebuie create in asa fel incat si persoanele care folosesc detergenti chimici sa treaca la folosirea detergentilor bio. O serie de produse de curatenie au fost dezvoltate de-a lungul timpului de catre Sodasan, acoperind cam tot ce are nevoie o familie in materie de curatenie, fie ca vorbim de rufe, vase, curatenia casei sau igiena personala - sapunuri lichide bio.

Produsele Sodasan sunt certificate de catre Ecocert si Certisys.

Fabrica moderna unde se produc detergentii si produsele Sodasan utilizeaza energie verde.

Produsele Sodasan se pot achizitiona de pe Obio la preturi competitive.

75 produse

Ordoneaza dupa

Sorteaza

Produse
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda