product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan

  • Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan picture - 1
  • Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan picture - 1
Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan

Cod produs: 4019886024280

Produs de: Sodasan

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan-picture
Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan

45.69 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Tablete Detergent Masina Spalat Vase Bio 25 Buc Sodasan

Tabletele Sodasan pentru spalarea vaselor sunt primele de acest fel care nu contin enzime, constituind alternativa ecologica la produsele conventionale din comert. Rezultate perfecte, vase fara urme de chimicale. Sa obtii o stralucire perfecta a vaselor nu poate fi mai usor! In plus, tabletele nu contin clor si fosfati.

Tabletele Sodasan pentru spalarea vaselor sunt impachetate individual si usor de folosit. Puteti adauga tableta direct din folia protectoare in deschizatura masinii de spalat. Folositi doar o tableta pentru un ciclu de spalare. Disponibil in cutii de 25 tablete (625 g). ecocert vegan eco-garantie Este alternativa ecologica la produsele conventionale existente pe piata. Usor de folosit cu rezultate perfecte. Sa obtii o stralucire perfecta a vaselor nu poate fi mai usor! In plus, tabletele nu contin clor si fosfati. Fabricat in Germania Ingrediente: 30-50% citrati, silicat, 15-30% soda, 10-15% percarbonat de natriu, 5-10% poliaspartati, 2-5% tenside din zahar.

 

Compozitie: >30% carbonat de sodiu, citrat trisodic, 5-15% percarbonat de sodiu, <5% silicat de sodiu, sulfat de sodiu, sorbitol, acid citric, gluconat de sodiu, surfactant nonionici (surfactanti ale zaharurilor), apa, parfum.

 

ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Principalii ingredienti activi ai TABLETELOR pentru masinile de spalat vase sunt citratii, silicatii si soda. Silicatii sunt obtinuti ametescand nisip cu carbonat de sodiu si datorita alcalinitatii lor sunt capabili de a transforma grasimea de pe vase prin sapunificare facand-o solubila in apa. Resturile alimentare lipite sunt inmuiate si desprinse de acesti silicati. Carbonatul fabricat din sare obisnuita si oxid de calciu, disperseaza grasimea in picaturi fine astfel sprijinind puterea de degresare a silicatilor.

Adaugarea de cantitati mici de reactanti din zahar cauzeaza o reducere in tensiunea de suprafata a apei, pentru ca murdaria sa fie mai usor umezita de apa. Reactantii din zahar sunt fabricati din ulei de cocos si amidon vegetal sau zahar rezidual din melasa. In timpul ciclului de spalare, percarbonatul se dezintegreaza in apa, carbonat de natriu si oxigen. Oxigenul eliberat serveste la indepartarea reziduurilor de cafea sau ceai de pe pahare si cani. Percarbonatul de sodiu este un compus creat din absorbtia peroxidului de hidrogen de catre carbonatul de sodiu. Citratul, obtinut din fermentarea produselor care contin zahar, ex. melasa, este adaugat la lichidul din masina de spalat pentru a forma componente cu oxidul de calciu din apa de spalat si pentru a proteja masina de depuneri. Datorita faptului ca in ciuda agentilor de schimb de ioni incorporati (aparate pentru dedurizarea apei), multe masini de spalat inca injecteaza apa cu prea mult oxid de calciu, citratul este intensificat de puterea de legare a oxidului de calciu de catre acidul poliasparaginic. Acidul poliasparaginic, o proteina, apare in natura, de ex. in cochiliile midiilor si a melcilor, unde reglementeaza cresterea cochiliei. Poliasparagina este complet biodegradabila. Ecologie

BIODEGRADABILITATE: Silicatii si Percarbonatul sunt substante minerale care nu e nevoie sa fie mai departe degradate in natura. Citratii, o substanta care se gaseste in plante, animale si oameni, este degradata complet de microorganisme naturale in 2-3 zile. Percarbonatul se dezintegreaza in timpul procesului de spalare si inalbire in carbonat de natriu, apa si oxigen si prin urmare lasa masina de spalat intr-o stare care nu mai necesita o degradare ulterioara, ex procesul de inalbire si procesul de spalare sunt unul si acelasi. Poliasparagina este degradata complet in natura in apa, dioxid de carbon si si saruri nitrogene. In procesul de fabricatie al tensidelor, constituentii sunt luati din materii prime bazate pe plante: amidon, zahar si grasime; totusi isi pastreaza complet structura naturala. Prin urmare este relativ usor pentru microorganisme sa descompuna complet acesti reactanti. Intrebari si raspunsuri Ce se intampla daca am o reactie alergica de la un detergent sau alta solutie? Incetati imediat folosirea produsului! Ne instiintati prin email sau telefonic despre problema, ne trimiteti produsul inapoi. Vom lua deindata masuri pentru a clarifica si corecta situatia. Sunt produsele hipoalergenice? Produsele noastre contin in proportie covarsitoare materii prime care prin natura lor sun hipoalergene. Totusi, se poate intampla ca la o folosire neconforma cu instructiunile date de producator, sau intr-o concentratie prea mare, sau la o utilizare mult mai des decat necesar, sa apara intolerante minime, si cu efect pe termen scurt. In orice caz, clatiti abundent zona afectata. In caz de ingurgitare apelati la medic! Se pot folosi aceste produse de catre femei gravide? Produsele nu sunt create special pentru femei gravide, dar sunt produse blande, destinate utilizarii in cotidian. Conform unor cercetari, femeile insarcinate trebuie sa evite anumite uleiuri esentiale chiar daca acestea sunt pur naturale. Pentru o mai mare siguranta recomandam deci versiunile fara parfum.

4.4
(10 recenzii)
5 stele
(7)
4 stele
(2)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(1)
BURLOIU A.
Nicoleta G.
ROTARU N.

Spală bine

Tag icon a cumparat acest produs în 06 iulie 2023
Daniela K.
Tag icon a cumparat acest produs în 20 martie 2023
A.
Tag icon a cumparat acest produs în 13 ianuarie 2023
ADELA L.

SUPER

Tag icon a cumparat acest produs în 21 septembrie 2022
Loredana M.
Tag icon a cumparat acest produs în 05 septembrie 2022
CMI DR PIRSCOVEANU ANGELA .
Tag icon a cumparat acest produs în 16 ianuarie 2022
Lucia A.
Tag icon a cumparat acest produs în 12 februarie 2021
Florina P.
Tag icon a cumparat acest produs în 04 ianuarie 2017
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda