Produsul a fost adaugat in cos

Crema Abraziva Bio Pentru Curatat Suprafete 500 ml Sodasan

Cod produs: 4019886000345

Producator: Sodasan

17.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Crema Abraziva Bio Pentru Curatat Suprafete 500 ml Sodasan

Pentru curatarea riguroasa si totusi protectoare a tuturor suprafetelor tari precum: email de portelan, gresie, piatra, otel inoxidabil, ceramica, ceramica de sticla. Ecologic, bine tolerat de piele, biodegradabil. Agitati flaconul inainte de folosire ! Fara: - mirosuri neurotoxice, - chimicale periculoase, - coloranti Ingrediente: apa, 30% praf de marmura, 3-5% tenside zahar, 1-2% xantan, 1-2% uleiuri esentiale naturale*: citral*, citronellol*, geraniol*, d-limonen*, linaalol*. *certificate organic. ecocert vegan eco-garantie

UTILIZARE / DOZAJ: Aplicati lichidul abraziv direct pe suprafata ce urmeaza sa fie curatata. Frecati cu o laveta umeda si apoi stergeti si clatiti cu apa curata. Folositi nediluat. La suprafete cu murdarie persistenta lasati sa actioneze 5-15 minute. Pentru murdaria incapatanata si depozitarile usoare de calciu, recomandam Praful de curatare. CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS: Acest lichid abraziv este extrem de bland. Fara conservanti. Durabilitatea satisfacatoare si efectul igienizant este obtinut prin folosirea amestecului de uleiuri naturale de citrice.

ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Efectul sau de curatare este sprijinit de puterea de degresare a ALCOOLULUI SULFAT DIN ULEIUL DE COCOS si a TESIDELOR DIN ZAHAR. Alcoolul sulfat din ulei de cocos este obtinut din transformarea uleiului de cocos cu oxizi de sulf; reactantii din zahar sunt formati din combinarea uleiului de cocos cu tipuri de zahar din melasa sau amidon, catalizate prin adaugarea de mici cantitati de acizi. GUMA XANTAN este obtinuta prin fermentarea glucozei, este usor biodegradabila, la fel ca si uleiurile esentiale. Ecologie BIODEGRADABILITATE: Praful de Marmura este de natura minerala si nu necesita descompunerea ulterioara. In procesul de fabricatie al ALCOOLULUI SULFAT DIN ULEIUL DE COCOS si al Tensidelor din Zahar, substantele componente sunt preluate din materii prime bazate pe plante: amidon, zahar si grasime; totusi, isi mentin complet structura interna.Prin urmare este relativ usor pentru microorganisme sa descompuna rapid si foarte complet acesti reactanti. GUMA XANTAN este obtinuta prin fermentarea glucozei, este usor biodegradabila, la fel ca si uleiurile esentiale. REACTANTII DIN ZAHAR sunt considerate de OECD usor biodegradabile. AMBALARE: Flacon/cutie: PE Etichete / capac: PE/PP Carton exterior: Material reciclabil > 70 % DATE TEHNICE: Densitate: (20C), aprox. 1.25 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5g/l H2O ) aprox. 7 -8 Fabricat in Germania.

Parerile utilizatorilor
6 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Aurora B.
14 iulie 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 iulie 2016
Adriana B.
29 iunie 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 iunie 2017
Oana D.
12 martie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 martie 2018
Georgiana Mirela T.
19 mai 2020
Rating: 5

Foarte buna crema. Sunt mulțumită de produs.

a cumparat acest produs în 08 mai 2020
Gabriela B.
27 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 19 mai 2020
Alexandra C.
09 octombrie 2020
Rating: 5

Curăță bine și nu are miros înțepător precum Cif. Mi-am luat o piatră de pe inimă știind că am găsit înlocuitor pt Cif.

a cumparat acest produs în 01 octombrie 2020
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos