product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan

  • Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan picture - 1
  • Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan picture - 1
Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan

Cod produs: 4019886017503

Produs de: Sodasan

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan-picture
Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan

38.61 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Solutie Detartranta Anticalcar Bio 1 L Sodasan

Solutia poate fi folosita regulat pentru indepartarea depunerilor de calciu din masinile de spalat rufe si vase, expresoarele de cafea si din vase. Foarte eficienta pentru indepartarea depunerilor persistente de calciu din toalete, cazi de baie, de pe faianta, robinete si accesorii.

DOMENII DE UTILIZARE: Oriunde apar calcificari mai puternice, pe accesoriile din baie, faianta, toaleta, oale de gatit, expresoare de cafea, masini de spalat etc, solutia este o solutie eficienta.

UTILIZARE / DOZAJ: Utilizare nediluata: pe accesoriile din baie, faianta, toalete (unde solutia nu poate sa se incalzeasca) lasati sa actioneze cateva minute in functie de grosimea depunerilor, apoi clatiti abundent cu apa curata. Utilizare diluata: Pe vasele de gatit si pentru decalcifierea masinilor unde acidul se poate incalzi si este prin urmare mult mai efectiv. Vase de gatit: Incalziti aprox. 100 ml solutie si 400ml apa la aprox. 60grdC, lasati sa actioneze 20-30 minute si clatiti abundent. Expresoare de cafea: Turnati 200ml solutie + 800ml apa in rezervorul de apa al expresorului de cafea. Decalcifiati conform manualului de instructiuni al aparatului. Punerea in functiune ulterioara cu apa curata este esentiala si trebuie repetata pana cand apa este limpede. Masina de spalat de 5 kg : Turnati 1L solutie in ciclul principal de spalare la 60grd fara nici o haina inauntru. Masina de spalat: Adaugati 1L solutie la ciclul principal de spalare cu cel mai lung ciclu de clatire (dupa pre-clatire)- cu sau fara vase. Lasati programul sa se deruleze pana la capat. Ingrediente: >50% acid citric (calitate alimentara), apa.

ORIGINEA SI PROPRIETATILE INGREDIENTELOR: Materiile prime din care esre obtinut ACIDUL CITRIC sunt produse ale industriei zaharului, cum este melasa. In procesul de decalcifiere, acidul citric actioneaza in proprietatea sa generala de acid pe calcarul indepartat si il dizolva din nou, cu formarea dioxidului de carbon. CARACTERISTICI SPECIALE PRODUS: Datorita calitatii sale ca ingredient alimentar, miros putin perceptibil si efect protector pe metale sau plastic, acidul citric este mai potrivit decat alti acizi pentru sarcinile versatile de decalcifiere in bucatarie si zona toaletei. Ecologie BIODEGRADABILITATE: ACIDUL CITRIC este un component al metabolismului vegetal, animal si uman si prin urmare este descompus rapid si complet in dioxid de carbon si apa de microorganismele aparute natural. A

MBALARE: Flacon/cutie: PE Etichete/ capac: PE/PP Carton exterior: Material reciclabil > 70 % DATE TEHNICE: Densitate: (20C), aprox. 1.1 g/cm Valoare pH: (20C) ( 5 g/l H2O ) aprox. 3 -4 Fabricat in Germania.

4.89
(9 recenzii)
5 stele
(8)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Alina B.
Tag icon a cumparat acest produs în 18 octombrie 2022
Lucian L.
Tag icon a cumparat acest produs în 13 aprilie 2022
Aida M.
Tag icon a cumparat acest produs în 09 aprilie 2022
Ami F.

un produs foarte eficient

Tag icon a cumparat acest produs în 20 august 2021
Diana H.
Tag icon a cumparat acest produs în 17 mai 2021
Ane-Mary J.
Tag icon a cumparat acest produs în 06 mai 2021
DORINA C.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 ianuarie 2019
Catalin C.
Tag icon a cumparat acest produs în 16 septembrie 2018
Monica R.
Tag icon a cumparat acest produs în 21 aprilie 2017
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda