product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy

  • Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy picture - 1
  • Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy picture - 1
Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777076

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy-picture
Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy

30.65 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Magneziu coloidal Magne Joy 70ppm, 480 ml, Pure Alchemy

 

Magne Joy este o suspensie coloidala de magneziu pur, produsa cu apa structurata de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1microsiemens/cm), si magneziu purificat electrolitic pana la 99,9% (0,999).

Magne Joy este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de magneziu.

In mod inerent (datorita reactivitatii sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicata, magneziul intrand foarte usor in combinatie cu moleculele biologice (cand este necesar). De altfel, in momentul in care ajunge in stomac, magneziul elemental se transforma in clorura de magneziu, substanta foarte usor asimilabila.

 

Gustul Magne Joy este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile.

 

In cazul magneziului, nu este esentiala suprafata activa a particulelor (el fiind transformat si asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa in apa. In acest fel, el aduce apei structurate energia specifica magneziului. Activarea armonioasa a endorfinelor, este unul dintre efectele unei asemenea actiuni pure, ea sesizandu-se gradat, pe masura ce energia specifica este asimilata (mai mult sau mai putin constient). 

Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de magneziu coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un coloid la care nu este aplicata nici o structurare).

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

 

Siguranta si depozitare

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzeaza dependenta. Contine doar magneziu pur si apa ultrapura.

Nu necesita refrigerare dupa deschidere.

Pe cat posibil, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care poate compromite microbiologic produsul.

 

Alergii

Magneziul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trai fara acest mineral. Ca de obicei insa, se poate testa o eventuala existenta a unei alergii la produs, pe o portiune restransa (intr-o zona) sensibila a pielii. 

Herxheimer

In cazul magneziului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reactie sa apara.

 

Dozaj

Doza de intretinere este de circa 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. In cazul acestui produs, doza nu este atit de importanta pentru asigurarea unui necesar zilnic de magneziu, cat pentru asigurarea posibilitatii constientizarii gradate a modificarii starii generale. Din acest motiv, in cazul magneziului coloidal, dozele prentru copii nu sunt in mod necesar mai reduse.

Recomandam insa produsul mai ales adultilor, datorita unei intelegeri mai bune a necesitatii proceselor de constientizare, firesti in cazul utilizarii unui astfel de remediu.

Cu toate acestea, el isi va face efectul intr-o masura foarte mare, si prin simpla mentinere sublinguala, asadar si in cazul copiilor.

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare. 

 

5
(2 recenzii)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ciupe M.
Gyarmathy .
Tag icon a cumparat acest produs în 19 martie 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda