Produsul a fost adaugat in cos

Germ Clean, sinergie de argint, cupru și aur coloidal (50ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777311

Producator: Pure Alchemy

50.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Germ Clean, sinergie de argint, cupru și aur coloidal (50ppm), 480 ml - Pure Alchemy

 

Germ Clean - un amestec sinergic de minerale coloidale: argint, cupru, aur, cu o concentratie ridicata de argint si cupru.

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a manifesta efecte antivirale, antibacteriene, antifungice si antiparazitare puternice.

Efectele antibacteriene si antivirale ale argintului, sunt complementate de catre efectele antibacteriene si antifungice ale cuprului.

Totodata, aurul coloidal, prezent intr-o cantitate redusa in acest amestec, de doar 1-2ppm, coordoneaza sinergia acestor elemente. 

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,99%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic  in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, si nu din substante chimice. 

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului coloidal si a cuprului coloidal. Ea poate fi observata direct prin flacon, datorita transparentei sale.

 

Siguranta si depozitare 

Produsul contine aur, cupru, argint si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara. 

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio. 

Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic 

Daca produsul s-a depus in totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat in mod eficient.

 

Reactii adverse 

Persoanele alergice la metale precum cuprul sau argintul, este bine sa nu utilizeze acest produs. Datorita prezentei cuprului, persoanele afectate de maladia Wilson sau care sufera de hematocromatoza trebuie sa utilizeze acest produs cu prudenta.

 

Utilizare 

Pulverizati dupa necesitati, si lasati sa actioneze minim 10-15 minute. Atunci cand se pulverizeaza pe obiecte, este bine sa se stearga cu o carpa curata dupa circa 15 minute de la pulverizare, in special de pe obiectele de culoare deschisa.

 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu