Rusalii
Rusalii
product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy

  • Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • - 10%
Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777328

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy-picture
Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy

112.40 Lei

101.16 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Argint coloidal Nova (110ppm), 480 ml - Pure Alchemy

 

Argintul coloidal Nova este produs cu apa structurata, de puritate maxima;

Supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de argint;

Continut mare de argint - 110ppm;

Biodisponibilitate extrem de ridicata, datorita dimensiunii foarte mici a particulelor de argint (mai mici de 2nm).

Precum toate sortimentele similare de argint (practic incolore), Nova are un continut ionic de 30-40% (usor variabil de la lot la lot).

 

Argint coloidal Nova - O combinatie puternica de proprietati binefacatoare!

Argintul coloidal Nova combina dimensiunea redusa a particulelor, cu concentratia reala, corecta, pentru a produce un coloid cu suprafata totala activa maxima.

Structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de argint coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un argint coloidal la care nu este aplicata nici o structurare).

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

 

Ce este argintul coloidal?

Argintul coloidal este o solutie de apa care contine particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. Continutul total de argint este exprimat in miligrame pe litru de apa (mg / l) sau in parti pe milion (ppm).

 

Argint coloidal beneficii

Iata care sunt principalele beneficii ale argintului coloidal pentru sanatatea organismului nostru:

 

Are un puternic efect antibacterian

Ajuta in tratarea infectiilor virale precum: pneumonie, herpes, zona zoster, negi etc.

Este un bun antiinflamator

Intareste sistemul imunitar

Ajuta in tratarea sinuzitei, racelilor si gripei

Stimuleaza vindecarea tesuturilor

Ajuta in tratarea infectiilor oculare si ale urechii

 

Argint coloidal administrare

Doza de intretinere este de 1-3 lingurite, de 1-3 ori zilnic.

Acestea sunt cantitati reduse, care vor avea efecte imunomodulatoare, regeneratoare, de homeostazie.

Doza zilnica poate fi diluata cu apa, si consumata pe tot parcursul zilei. Mentinerea din timp in timp in gura (chiar sub forma diluata), inainte de inghitire, poate amplifica efectele, in special pe cele de natura energetic-informationala. 

Totusi, in cazul unei infectii severe, un adult poate consuma zilnic, pentru perioade scurte (1-2 luni) 150-200mL de argint coloidal Nova, fara pericole.

Argintul coloidal la copii - dozele (de intretinere, respectiv de atac), vor fi scazute corespunzator, proportional cu greutatea corporala.

 

Alergii

Argintul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. Totusi, extrem de rar, uzual mai putin de 1/10000 de persoane, pot avea reactii alergice la multiple metale, precum nichel sau argint. In acest caz, argintul coloidal ar trebui mai intai testat in cantitati foarte reduse, foarte diluate, crescute apoi gradat, pentru a observa reactia organismului.

 

Herxheimer

Uzual, o simpla aplicare a produsului pe piele, poate genera o reactie alergica, daca aceasta exista. In cazul in care la o asemenea aplicare nu exista o reactie, dar totusi argintul produce efecte proinflamatoare, este posibil sa aveti o reactie Herxheimer, datorita unei infectii de care nu sunteti constient. Observati gravitatea reactiei in acest caz, si evolutia ei. In mod normal, daca acesta este cazul, efectul negativ va trece gradat. Totusi, pastrati bunul simt in utilizare, mai ales in astfel de situatii, chiar extrem de rare.

Efectele datorate reactiei Herxheimer sunt: dureri de cap, inflamatii, stare generala de rau, raguseala, greata, dureri corporale generale sau doar in articulatii.

  

Siguranta si depozitare

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.

 

Nu cauzeaza argyria. Contine doar argint pur si apa ultrapura.

 

Nu necesita refrigerare dupa deschidere.

 

Totusi, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care va duce la modificarea culorii produsului in galben, mai mult sai mai putin intens.

 

Culoare

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

 

Argint coloidal pret 

Pretul argintului coloidal difera in functie de continutul de particule de argint, exprimat in parti per milion (ppm). Argintul coloidal Nova are cel mai mare continut de particule de argint - 110ppm.

 

5
(2 recenzii)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Nicoara R.
Alexandra O.
Tag icon a cumparat acest produs în 24 martie 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda