product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy

  • Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy picture - 1
  • Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy picture - 1
  • - 10%
Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777151

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy-picture
Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy

46.00 Lei

41.40 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Mind Plus, sinergie de argint, platina si aur coloidal 20ppm, 480 ml, Pure Alchemy

 

Mind Plus - un amestec sinergic de minerale coloidale: aur, argint si platina coloidala.

 

Aceasta combinatie, in proportiile specifice acestui amestec, este destinata a fi un amestec cu caracter nootropic. Utilizarea sistematica genereaza efecte pozitive multiple la nivel mental si la nivel cerebral. Efectele binefacatoare se vor resimti si mai puternic in cazul in care exista probleme cerebrale de o anumita natura: Alzheimer, dementa senila, pierderi de memorie, sau tulburari emotionale: anxietate, depresie. In anumite cazuri, utilizarea unor amestecuri continand aur coloidal a rezultat in reducerea intensitatii si frecventei crizelor epileptice. 

Efectele pozitive nu se limiteaza doar la utilizarea mixului in cazul existentei unor afectiuni. In cazul persoanelor sanatoase, rezultatele utilizarii pe termen indelungat se vor manifesta in directia cresterii coeficientului de inteligenta, a atentiei, puterii de concentrare, a focalizarii mentale si acuitatii senzoriale. Nu in ultimul rand, va spori capacitatea de a sustine eforturi intelectuale prelungite si intense. Totodata, coordonarea psihomotorie va fi semnificativ imbunatatita.

Precum la celelalte minerale coloidale, dispersia este realizata din metale extrem de pure (99,99%), in apa distilata ultrapura (conductivitatea mai mica decat 0,1 microSiemens/cm), si structurata polimodal (fizic si energetic).

Acest mix este un supliment mineral, cu o eficienta deosebita datorita particulelor cu dimensiuni foarte mici (0,5-8nm). Producerea este realizata printr-un procedeu special, unic  in Europa, prin care se obtin coloizi stabili, la concentratii semnificative din punct de vedere terapeutic. El este produs din metale pure, si nu din substante chimice. 

Culoarea sa specifica este datorata prezentei aurului coloidal. Ea poate fi observata in momentul in care se toarna produsul in dopul flaconului, dar culoarea se poate observa si direct prin flacon, datorita transparentei sale. Acesta este un test comparativ bun, pentru ca din pacate exista produse falsificate, cu concentratii foarte mici sau chiar nule (de astfel de minerale coloidale), pe piata romaneasca.

 

Siguranta si depozitare

Produsul contine aur, argint, platina si apa distilata. Din acest motiv, nu este un produs periculos. Se depoziteaza, de preferinta, ferit de lumina solara directa, dar refrigerarea nu este necesara.

Nu este sensibil la campuri electromagnetice normale: GSM, TV, calculatoare, sisteme audio.

Durata de viata este mare, dar totusi dupa deschidere exista posibilitatea destructurarii sale, in termen de cateva luni, datorita oxigenului atmosferic

Daca produsul s-a depus in totalitate, devenind incolor, el nu mai poate fi utilizat in mod eficient.

 

Reactii adverse

Acest produs nu prezinta in mod normal efecte adverse. Cazurile de alergii la metale, de obicei, nu se aplica aurului si platinei, dar se pot aplica argintului. In cazul in care exista o asemenea suspiciune, se poate testa compatibilitatea produsului pe o portiune sensibila a pielii.

In extrem de rare cazuri, produsul poate crea stari de agitatie mentala sau nervozitate. In asemenea cazuri se va reduce mult doza sau se va dilua mult produsul, si se va creste gradat doza/concentratia.

 

Utilizare

Doza de intretinere este de 1 lingura, de 1-3 ori zilnic, de preferinta prin mentinerea sublinguala a produsului, pentru o anumita perioada de timp. 

Cantitatile maxime utilizate (dupa stiinta noastra), sunt de circa 8-10 linguri pe zi, de catre o persoana adulta. Fiind un produs nontoxic, cantitatile ridicate nu reprezinta in general o problema. Cu toate acestea, este bine si firesc ca fiecare sa isi stabileasca o doza optima, prin teste succesive.

O alta posibilitate de utilizare este prin diluare in apa plata a cantitatii dorite pentru o zi, si consumul gradat al apei respective.

In cazul copiilor, dozele precizate se vor reduce proportional pe baza greutatii corporale (fata de cea a unui adult).

 

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

5
(1 recenzie)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ciupe M.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 septembrie 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda