product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy

  • Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy picture - 1
  • - 10%
Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy

Cod produs: 6426556777083

Produs de: Pure Alchemy

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy-picture
Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy

30.70 Lei

27.63 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Zinc coloidal Young Zinc (25ppm), 480 ml - Pure Alchemy

 

Young Zinc este o suspensie coloidala de zinc ultrapur, produsa cu apa structurata de puritate maxima (conductivitate mai mica de 0,1 microsiemens/cm), si zinc purificat electrolitic pana la 99,9998% (0,999998).

Young Zinc este un supliment mineral 100% natural, sub forma unui amestec de particule si ioni de zinc.

In mod inerent (datorita reactivitatii sale), biodisponibilitatea este extrem de ridicata, zincul intrand foarte usor in combinatie cu moleculele biologice (cand este necesar).

Gustul Young Zinc este neutru, practic lipsind, chiar si pentru persoanele foarte sensibile. 

In cazul zincului, nu este esentiala suprafata activa a particulelor (el fiind transformat si asimilat cvasi-imediat), ci puritatea sa in apa. Acesta este si motivul pentru care zincul utilizat are o puritate extrema (99,9998%), in caz contrar existand riscul impurificarii cu plumb. 

Nu in ultimul rand, structurarea polimodala a apei (fizica si energetica), multiplica eficienta acestui sortiment de zinc coloidal cu un factor cuprins intre 5 si 10 (fata de un coloid la care nu este aplicata nici o structurare).

Structurarea fizica se realizeaza prin miscari de tip vortex, iar cea energetica este realizata prin campuri electromagnetice pe frecvente biologic active, binefacatoare.

 

Siguranta si depozitare

Produsul nu interactioneaza cu nici o medicatie cunoscuta. Pastrarea se realizeaza, de preferinta, departe de razele soarelui, argintul fiind fotosensibil. Totusi, produsul nu este sensibil la radiatii electromagnetice normale (telefoane mobile, sisteme audio, TV, calculatoare), datorita structurarii cu totul speciale a apei utilizate.

Nu cauzeaza dependenta. Contine doar zinc pur si apa ultrapura.

Nu necesita refrigerare dupa deschidere.

Pe cat posibil, nu se va consuma produsul direct din sticla, datorita potentialei contaminari cu saliva, care poate compromite microbiologic produsul.

 

Alergii

Zincul coloidal nu este un alergen, pentru majoritatea oamenilor. De altfel, nici nu putem trai fara acest mineral. Ca de obicei insa, se poate testa o eventuala existenta a unei alergii la produs, pe o portiune restransa (intr-o zona) sensibila a pielii.

 

 

Herxheimer

In cazul Zincului coloidal, este extrem de improbabil ca o asemenea reactie sa apara, in ciuda efectului antibacterian, datorita concentratiei totusi reduse in acest remediu.

 

Dozaj

Doza de intretinere este de circa 1 lingura, de 1-3 ori zilnic. Desi doza nu asigura un necesar zilnic de zinc, ea ofera posibilitatea constientizarii gradate a modificarii starii generale (in sensul unui efect tonic). Totusi, in cazul zincului, dozele prentru copii sunt in mod necesar mai reduse: 1 lingurita, de 1-3 ori zilnic.

Recomandam insa produsul mai ales adultilor, datorita unei intelegeri mai bune a necesitatii proceselor de constientizare, firesti in cazul utilizarii unui astfel de remediu.

Cu toate acestea, el isi va face efectul intr-o masura foarte mare, chiar si prin simpla mentinere sublinguala, asadar si in cazul copiilor.

 

Culoare

Culoarea produselor coloidale Pure Alchemy poate varia in functie de tipul produsului (argint coloidal, aur coloidal, cupru coloidal, zinc coloidal etc) de la incolor, la nuante de galbui, nuante de rozaliu-rosiatic, galben, gri sau brun, asta si in functie de concentratie.Daca produsul s-a depus in mare parte, devenind eventual incolor, se poate agita usor pentru a-l reface temporar, si utiliza ca atare.

 

Efecte:

- antioxidant

- ajuta la mentinerea sanatatii pielii

- suporta regenerarea armonioasa a cartilagiilor

- imbunatateste metabolismul celular

- tonic al sistemului reproducator

- imunomodulator

5
(1 recenzie)
5 stele
(1)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Ciupe M.
Tag icon a cumparat acest produs în 17 august 2022
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda