product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental

  • Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental picture - 1
  • Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental picture - 1
Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental

Cod produs: 6424414011911

Produs de: Ellemental

  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental-picture
Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental

38.02 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Ulei de Monoi de Tahiti AO, 50 ml, Ellemental

 

Monoi - sau ulei parfumat, ulei sfant in polineziana, este produsul traditional al insulelor Pacificului de sud. Localnicii au numit astfel uleiul de cocos, dupa ce au lasat in el la macerat floarea specifica insulelor, Tiare.

In urma acestui procedeu, uleiul primeste toate caracteristicile specifice de emoliere si hidratare, dar si parfumul senzual care aduce cu el mireasma insulelor exotice.

 

Metoda de obtinere: prin macerarea florilor proaspete de Tiare (Gardenia) in ulei de Cocos, 12 flori per litru, timp de 12 zile dupa care se trece la extractia printr-o metoda traditionala (enfleurage). Preparatul este apoi lasat sa se aseze 24 de ore, dupa care este filtrat, imbogatit cu vitamina E naturala si cu parfum natural de Tiare.

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios, culoare usor galbuie, parfum floral cu note exotice, dulci-florale

La temperaturi mai mici de cca. 24°C uleiul se solidifica, devenind o masa cremoasa alba

 

Ingrediente (INCI): cocos nucifera oil, gardenia tahitensis flower, parfum*, tocopherol (contine: linalool**, limonene**, benzyl benzoate**, benzyl salicylate**)

*parfumul este exclusiv natural, fara ingrediente de sinteza

** compusi naturali prezenti in parfum 

 

Proprietatile uleiului de Monoi:

* hranitor, nutritiv, emolient

* ajuta la mentinerea hidratarii cutanate

* protector al pielii impotriva agresiunilor din mediu

* imbunatateste fermitatea si elasticitatea pielii

* combate semnele imbatranirii

* infrumuseteaza si reda stralucirea parului

* netezeste firele de par

* protejeaza parul impotriva factorilor de mediu

 

Recomandari, aplicatii:

* este benefic in special pentru pielea uscata, deteriorata

* descuamari, piele cu crapaturi

* piele lipsita de elasticitate si fermitate

* hranirea si regenerarea pielii

* ingrijirea parului uscat sau afectat de tratamente

* parul cret, rebel, casant

* compozitii pentru plaja si dupa expunerea la soare

 

Cum se foloseste uleiul de Monoi:

* ca atare, aplicat pe piele si par

* combinat cu alte uleiuri si unturi, pentru ingrijirea pielii

* ca ingredient pentru prepararea de creme, emulsii, balsamuri, unturi de corp

* aplicat pe par sub forma de masca, simplu sau combinat cu alte ingrediente

* in balsamuri si creme capilare

* pentru masaj corporal, simplu sau combinat cu alte uleiuri

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta: uz cosmetic

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda