product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental

  • Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental picture - 1
  • Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental picture - 1
Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental

Cod produs: 6424414012710

Produs de: Ellemental

  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental-picture
Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental

24.45 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Ulei virgin de Tamanu, 50 ml, Ellemental

 

Arborele de tamanu creste in zone tropicale, in special in Madagascar (numit Foraha) si Polinezia (numit Tamanu). Din samburii frunctului este extras un ulei aromat, concentrat in substante active, apreciat pentru proprietatile antiinflamatorii, antiinfectioase si de stimulare a circulatiei periferice.

Uleiul de tamanu se remarca prin capacitatea exceptionala de a ameliora numeroase afectiuni ale pielii cum ar fi acneea, eczemele sau psoriazisul, accelereaza cicatrizarea, amelioreaza cicatricile vechi, este purifiant si linisteste pielea.

 

Metoda de obtinere: presare la rece din samburi

 

Proprietati organoleptice: lichid uleios de vascozitate medie, de culoare verde inchis, cu miros caracteristic aromat, poate fi usor tulbure

Are tendinta de solidificare la temperaturi mai scazute si poate prezenta aglomerari si sedimente in mod natural. A se agita flaconul inainte de utilizare!

 

Ingrediente (INCI): calophyllum inophyllum seed oil

 

Proprietatile uleiului de tamanu:

* purifiant, antiinfectios, antibacterian cutanat

* cicatrizant, reparator, favorizeaza regenerarea tesutului cutanat

* faciliteaza circulatia periferica

* antiinflamator, usor antalgic

* calmeaza durerile articulare si musculare

 

Recomandari, aplicatii:

* piele cu probleme: acnee, dermatite, eczeme, psoriazis

* cicatrici, vergeturi, cuperoza

* piele iritata, deteriorata, rani superficiale

* zgarieturi, fisuri, crapaturi

* infectii cutanate, micoze

* probleme circulatorii, varice, picioare grele

* dureri articulare si reumatismale

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un ulei concentrat in substante active, de obicei nu se foloseste pur pe piele

* dozaj indicativ 20% ca ingredient in diverse compozitii, dozajul poate fi de pana la 50% in aplicatii locale

* uleiul are tendinta de a se solidifica la temperaturi mai reduse de 25°C, fapt ce nu ii afecteaza calitatile; se poate incalzi usor inainte de utilizare

* ca ingredient in creme, unguente, alifii reparatorii si cicatrizante

* creme, seruri, masti, emulsii pentru ten acneic, cuperozic

* creme, balsamuri, alifii pentru eczeme, psoriazis

* uleiuri, creme sau balsamuri pentru picioare grele, varice

* uleiuri de masaj calmant pentru dureri reumatismale, articulare

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta: nu se recomanda in timpul sarcinii, nu se aplica la copii sub 3 ani, nu se recomanda asocierea cu tratamente anticoagulante; uz extern

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda