product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom

  • Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom picture - 1
  • Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom picture - 1
  • - 12%
Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom

Cod produs: 6759000047825

Produs de: Secom

  • Checkmark icon Fara gluten  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom-picture
Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom

150.28 Lei

132.25 Lei

Cu TVA inclus

 

Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml, Secom

 

Supliment alimentar Jarro-Dophilus® Infant, Jarrow Formulas, 15 ml tulpina probiotica cu rol in sustinerea florei intestinale si a cresterii copilului

 

Efecte si beneficiciI:

Oligozaharidele din laptele matern nu ofera in mod direct valoare nutritionala copiilor. Acestea pot tranzita stomacul si intestinul subtire al sugarilor fara a fi alterate sau consumate. La nivelul intestinului distal, oligozaharidele din laptele matern sunt scindate selectiv de specii de Bifidobacterium infantis, in nutrienti ce pot fi asimilati de catre copii.

B. infantis se numara printre putinele specii bacteriane capabile sa preia si sa metabolizeze toate oligozaharidele prezente in laptele matern (HMOs).

O flora intestinala dominata de aceasta subspecie, Bifidobacterium longum subsp. Infantis, sustine cresterea si dezvoltarea copilului, imbunatatirea integritatii mucoasei intestinale si maturarea functiei imunitare a copilului.

Astfel, relatia simbiotica dintre oligozaharidele din lapte si B. infantis sta la baza dezvoltarii nou-nascutului, hranind si dezvoltand sanatatea microbiotei intestinale inainte de inceperea diversificarii.

sustinerea dezvoltarii florei microbiene intestinale a nou-nascutilor si copiilor mici, cu varste de pana la 6 luni, prin capacitate crescuta de legare si colonizare la nivelul mucoasei intestinale: avantaj competitiv pentru oligozaharidele din lapte (substrat nutritiv pentru dezvoltarea coloniilor de B. infantis) spre deosebire de alte specii bacteriene nepatogene

sustinerea reducerii permeabilitatii mucoasei intestinale pentru toxine endogene prin favorizarea productiei de mucina si de acizi grasi cu lant scurt (de ex.: acidul butiric) care sunt principala sursa de energie a celulelor epiteliale din mucoasa colonului

echilibrarea tranzitului intestinal si a manifestarilor digestive precum constipatie, diaree, balonare sau flatulenta prin sustinerea popularii florei microbiene intestinale

sustinerea reducerii sintezei de citokine proinflamatorii (IL-8, IL-6, IL-1β) implicate in declansarea unui raspuns inflamator la nivel digestiv

dezvoltarea normala a sistemului imunitar:

sustine producerea de compusi exogeni ce promoveaza maturarea sistemului imunitar

limitarea actunii endotoxinelor care declanseaza reactii imune si mentinerea nivelului normal al globulelor albe din tesutul limfoid asociat intestinului care face parte din sistemul imunitar (GALT)

sustinerea producerii enzimei lactaza (beta-galactozidaza) implicata in asimilarea lactozei si mentinerea activitatii normale a enzimelor proprii celulelor epiteliale ale tractului digestiv (de ex.: invertaza, maltaza)

 

Compozitie/10 picaturi(0.5ml):

Bifidobacterium longum subsp. infantis m-63............12.5 mg

 

Mod de administrare:

Copii 0-6 luni: 10 picaturi/zi cu lapte matern sau formula de lapte sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

A se agita bine inainte de utilizare.

Dupa desigilare, produsul poate fi utilizat in maximum 30 zile.

 

Atentie

A nu se pastra la o temperatura de peste 25°C.

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda