12 Iulie liber
12 Iulie liber
product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

  • Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom picture - 1
  • Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom picture - 1
  • - 12%
Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

Cod produs: 790011150398

Produs de: Secom

  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom-picture
Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

320.95 Lei

282.44 Lei

Cu TVA inclus

 

Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

 

Supliment alimentar Glutathione Reduced 500mg, Jarrow Formulas, 60 capsule vegetale ce ajuta la mentinerea capacitatii de detoxifiere a ficatului

 

Efecte si beneficii:

Glutationul, unul dintre cei mai puternici si predominati antioxidanti intracelulari ai organismului, este o polipetida bioactiva cu functie de coenzima, prezenta in aproape toate celulele organismului uman. Prezinta un rol important in apararea antioxidanta, metabolismul nutrientilor si echilibrarea proceselor ce se desfasoara la nivel celular (sinteza proteinelor si a ADN-ului, diviziunea celulara normala, sinteza citokinelor si aparitia raspunsului imun).

Ficatul este cel mai mare depozit de glutation, dar in concentratii semnificative acesta se gaseste si in alte organe (ex. plamani, rinichi, splina).

sustinerea proceselor normale de oxidare; echilibreaza nivelul speciilor reactive de oxigen si ofera suport organismului in fata actiunii acestora asupra membranelor, proteinelor, lipidelor, ADN-ului mitocondrial (proprietatile sunt sustinute si la nivel cerebral datorita capacitatii de a traversa bariera hemato-encefalica):

glutationul redus este principalul transportator al gruparilor SH (sulfhidril) libere care prezinta capacitatea de a echilibra radicalii liberi prin cedarea unei perechi de electroni

mentine un nivel normal al enzimelor proinflamatorii si ofera suport in limitarea actiunii acestora asupra celulelor cu membrane bogate in acizi grasi polinesaturati (de ex.: celulele imunitare, spermatozoizii, hepatocitele, neuronii etc.)

mentinerea capacitatii normale de detoxifiere a ficatului prin participare la faza I si II a detoxifierii hepatice; contribuie la sustinerea eliminarii din organism a produsilor finali de metabolism

mentinerea unui raspuns imunitar normal, prin:

favorizarea secretiei de interleukina IL-2, limfocite T, celule NK

sustinerea activitatii normale a macrofagelor si granulocitelor, cu rol in mentinerea diviziunii celulare normale si limitarea actiunii factori perturbatori

sustinerea nivelului normal de glutation in stari cu deficit de sinteza cauzat de diversi factori perturbatori endogeni sau exogeni, nivel crescut de hormoni, consum redus de proteine, dezechilibre ale diviziunii celulare normale, inaintarea in varsta etc.

 

Compozitie/1 capsula:

Glutation (redus)(OPITAC™)........500mg

 

Mod de administrare:

1 capsula/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate

 

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda