Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

Miere de Manuka sau Apiphen Antibacterian?

Miere de Manuka sau Apiphen Antibacterian?

Pana de curand, se credea ca faimoasa miere de Manuka, provenita din florile arborelui Manuka ce creste in Noua Zeelanda este cel mai eficace tratament natural impotriva bacteriilor. Ultimele cercetari efectuate in laboratoare din Romania si din Elvetia au demonstrat cu certitudine faptul ca mierea romaneasca este cel putin egala si in cazul unor bacterii, chiar superioara mierii de Manuka ca efect antibacterian .

Analizele despre efectele antibacteriene ale mierii de Manuka si ale mierii romanesti au pornit de la cercetatoare si inventatoarea Simona Bisboaca (cea care a inventat si creat celebrul supliment alimentar Antioxivita). Simona impreuna cu sotul ei, Ioan Bisboaca, au inceput sa lucreze la un supliment alimentar denumit Apiphen Antibacterian, dorindu-se a fi un supliment cu mare potential antibacterian. Pentru ca produsul trebuia sa aiba in componenta si miere de albine cu efect antibacterian si pentru ca isi doreau in produsul lor cea mai buna miere ca efect antibacterian de pe piata, cei doi au decis sa nu mearga pe marketingul facut mierii de Manuka. Asa ca au decis sa testeze cateva tipuri de miere atat romaneasca dar si cateva tipuri de miere de Manuka.

Testarea a avut loc in doua laboratoare din Romania, si la un laborator din Elvetia, laborator care este printre altele si cea mai mare banca de microorganisme din Elvetia. Rezultatele testelor au fost extrem de surprinzatoare pentru toata lumea, mai ales pentru elvetieni care in aceste teste au inclus si miere elvetiana, curiosi fiind sa vada ce efect antibacterian are si mierea lor locala. Spre surprinderea lor, mierea romaneasca s-a dovedit a fi mai buna de cat cea elvetiana si mai buna decat cea de Manuka in cazul anumitor bacterii. Testele de laborator au fost efectuate pe bacteriile: E. coli WDCM, E. coli CCOS, E. faecalis WDCM, E. faecalis CCOS, Staphylococcus aureus WDCM si Staphylococcus aureus CCOS. Adica cele mai cunoscute bacterii, E. Coli si celebrul stafilococ auriu.

Odata cu finalizarea acestor teste, este clar pentru toata lumea ca produsul romanesc antibacterian APIPHEN ANTIBACTERIAN devine cel mai eficace tratament naturist impotriva bacteriilor, depasind eficienta mierii de Manuka.

Produsul Apiphen Antibacterian va fi lansat curand pe piata, romanii putandu-se bucura de un supliment alimentar romanesc cu extraordinare proprietati antibacteriene in special in lupta cu stafilococul auriu: Apiphen Antibacterian.

Produsul poate fi cumparat aici:

Autor: Adrian Cadar

 

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda