product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml

 • SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml picture - 1
 • SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml picture - 1
SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml

Cod produs: 60014894

Produs de: SOiL

 • Checkmark icon Certificat Bio  
 • Checkmark icon Vegan  
 • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
 • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
 • icon 30 zile drept de retur gratuit
SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml-picture
SOiL Ulei Esential Peppermint - Menta, Organic ECOCERT, 10ml

36.42 Lei

Cu TVA inclus

 • 3% reducere
 • 5% reducere

SOiL Ulei Esențial Mentă (Mentha piperita) Pur 100% Organic ECOCERT 10 ml | Uleiul Răcoritor

 

Ulei Esențial Pur, 100% Certificat Organic ECOCERT
Single Plant
10 ml

Proprietăți

 • Reîmprospătează și stimulează simțurile
 • Efect răcoritor
 • Stimulează circulația sângelui
 • Afecțiuni digestive

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Mentă (Mentha piperita)

 

Descriere

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a întregii plante de MentăMenta, cunoscută pentru proprietățile sale reconfortante și stimulatoare, stimulează circulația și tratează diverse tulburări digestive. Uleiul esențial de Mentă este adesea folosit pentru proprietățile sale de îmbunătățire a stării de spirit, pentru trezire și concentrare.

SOiL Ulei Esențial Mentă (Mentha piperita) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu contine SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE

Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se pastra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

 

Precauții: La unele persoane poate să creeze sensibilizarea pielii. Unele voci susțin că uleiul esențial de mentă nu ar trebui folosit în perioada sarcinii sau în alăptare. Nu se recomandă să fie utilizat de către copii sub 12 ani (Pentru aceștia din urmă se recomandă o variantă mai blândă: uleiul esențial de mentă Spearmint – Mentă Creață)

 

Combinații sugerate: Busuioc, Bergamotă, Cedru, Chiparos, Eucalipt, Lămâie, Lămâie verde, Mandarin, Măghiran, Niaouli, Pin, Rozmarin, Mentă Spermint și Cimbru

 

Baie:

Adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

 

Masaj:

Adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

 

Inhalații:

Adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

 

Arzătoare și difuzoare:

Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Certificări

SOiL Ulei Esențial Mentă (Mentha piperita) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

 

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător.

5
(7 recenzii)
5 stele
(7)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Alexandra O.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 iunie 2023
Alexandra O.
Tag icon a cumparat acest produs în 14 iunie 2023
Bente H.
Tag icon a cumparat acest produs în 27 martie 2023
Marchiș I.
Tag icon a cumparat acest produs în 31 octombrie 2021
Simona G.
Tag icon a cumparat acest produs în 16 februarie 2021
Gratiela T.
Tag icon a cumparat acest produs în 30 ianuarie 2021
Dana I.
Tag icon a cumparat acest produs în 05 octombrie 2020
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda