product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml

 • SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml picture - 1
 • SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml picture - 1
SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml

Cod produs: 60016485

Produs de: SOiL

 • Checkmark icon Certificat Bio  
 • Checkmark icon Vegan  
 • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
 • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
 • icon 30 zile drept de retur gratuit
SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml-picture
SOiL Ulei Esential Tamaie, Organic ECOCERT, 5 ml

72.80 Lei

Cu TVA inclus

 • 3% reducere
 • 5% reducere

 

SOiL Ulei Esențial Tămâie (Boswellia neglecta) Pur 100% Organic ECOCERT 5 ml | Uleiul Universal

 

Ulei Esențial Pur, 100% Certificat Organic ECOCERT
Single Plant
5 ml

 

Proprietăți

 • Tonifiere și întinerire
 • Previne ridurile
 • Proprietăți de vindecare
 • Folosit de acum 1000 de ani

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Tămâie (Boswellia neglecta)

 

Descriere

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Tămâia, supranumită și parfumul focului, este obținută prin distilarea cu abur a rășinii din trunchiul copacului. A fost folosită pentru 1000 de ani în ceremoniile religioase. Aroma sa încetinește sistemul nervos și promovează un sentiment de calm și introspecție, iar câteva picături într-un arzător de ulei esențial pot ajuta la concentrare și meditație. Uleiul esențial de Tămâie este excelent pentru pielea uscată și matură; se spune că păstrează un ten tânăr și împiedică ridurile. În afară de a fi folosit ca un produs cosmetic și un parfum, Uleiul esențial de Tămâie are numeroase utilizări terapeutice, datorită reputației sale pentru creșterea sistemului imunitar.

SOiL Ulei Esențial Tămâie (Boswellia neglecta) Pur Organic ECOCERT 5 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE

Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii.

Precauții: A nu se utiliza în perioada sarcinii

Combinații sugerate: Busuioc, Bergamotă, Piper Negru, Lavandă, Lămâie, Smirnă, Portocală Dulce, Patchouli, Pin, Mușcată-trandafir, Santal, Vetiver, Ylang-Ylang

Baie:

Adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

Masaj:

Adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații:

Adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare:

Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Certificări

SOiL Ulei Esențial Tămâie (Boswellia neglecta) Pur Organic ECOCERT 5 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător.

5
(5 recenzii)
5 stele
(5)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Marian Nanu
Adina A.
Tag icon a cumparat acest produs în 15 februarie 2022
Marian N.
Tag icon a cumparat acest produs în 19 februarie 2021
Alexandra P.
Tag icon a cumparat acest produs în 18 februarie 2021
Ali Orhan C.
Tag icon a cumparat acest produs în 07 august 2020
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda