product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml

 • SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml picture - 1
 • SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml picture - 1
SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml

Cod produs: 60016461

Produs de: SOiL

 • Checkmark icon Certificat Bio  
 • Checkmark icon Vegan  
 • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
 • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
 • icon 30 zile drept de retur gratuit
SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml-picture
SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT,10ml

49.65 Lei

Cu TVA inclus

 • 3% reducere
 • 5% reducere

SOiL Ulei Esential Cuisoare, Organic ECOCERT, 10ml

 

SOiL Ulei Esențial Cuișoare (Syzygium aromaticum eugenia) Pur 100% Organic ECOCERT 10 ml | Uleiul Condimentat

Ulei Esențial Pur, 100% Certificat Organic ECOCERT
Single Plant
10 ml

 

Proprietăți

 • Ridică starea de spirit și luptă împotriva oboselii
 • Ameliorează durerile dinților și gingiilor
 • Ajută la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor
 • Bogat în antioxidanți

 

Ingrediente

Ulei esențial organic de Cuișoare (Syzygium aromaticum eugenia)

 

Descriere

Uleiurile esențiale SOiL sunt produse dintr-o singură specie de plantă și nu sunt amestecate cu uleiuri din specii diferite ale aceleiași plante. Uleiurile SOiL sunt concentrate, pure și nediluate.

Acest ulei natural, pur și organic este obținut prin distilarea cu abur a mugurilor plantei de Cuișoare. Uleiul esențial de Cuișoare este folosit de mult timp pentru ameliorarea durerii de dinți și este la fel de util pentru a ușura problemele digestive. Acesta are proprietăți antiseptice și antibacteriene excelente, ajutând la tratarea ciupercilor picioarelor și unghiilor. Cuișoarele sunt renumite pentru atenuarea durerilor artritice și reumatice.

SOiL Ulei Esențial Cuișoare (Syzygium aromaticum eugenia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este un produs 100% Certificat Organic si nu conține SLS, uleiuri minerale, parabeni, coloranți artificiali, parfum artificial sau silicon. Nu este diluat.

 

Mod de utilizare

ATENȚIE

Uleiurile esențiale SOiL conțin ingredientele active ale plantelor în formă concentrată. Înainte de folosire este recomandat să fie întotdeauna diluate într-o bază (ex. apă, uleiuri tip bază / carrier oils).

A nu se administra intern fără avizul medicului sau specialistului. A se păstra la loc uscat si răcoros, ferit de razele soarelui. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se evita în perioada sarcinii. Poate provoca iritații ale pielii și sensibilitate la unele persoane, a se evita de către persoanele cu pielea sensibilă.

Precauții: La unele persoane poate să provoace iritații sau sensibilizarea pielii

Combinații sugerate: Busuioc, Piper Negru, Scorțișoară, Ghimbir, Lavandă, Lămâie, Măghiran, Portocală Dulce, Mentă, Rozmarin, Cimbru

Baie:

Adăugați 5 – 10 picături de ulei esențial într-o baie cu apă caldă. Dacă pielea este sensibilă, amestecați mai întâi uleiul esențial într-o linguriță de ulei tip bază. Închideți ușa, astfel încât vaporii să nu scape. Mențineți-vă corpul în apă pentru cel puțin 10 minute și relaxați-vă respirând adânc. Pentru un plus de hidratare, diluați uleiurile în 10 ml de ulei tip bază înainte de a adăuga uleiul esențial în baia caldă.

Masaj:

Adăugați 5 – 6 picături de ulei esențial în 10 ml de ulei tip bază. Se amestecă bine și se aplică liber pe piele masând ușor.

Inhalații:

Adăugați 4 – 5 picături de ulei esențial într-un vas cu apă fierbinte. Puneți un prosop deasupra capului, închideți-vă ochii și aplecați-vă peste vas. Inhalați vaporii timp de câteva minute.

Arzătoare și difuzoare:

Umpleți vasul arzătorului / vaporizatorului cu apă și apoi adăugați 3 – 6 picături de ulei esențial. Pentru arzătoare, aprindeți lumânarea și uleiul se va evapora pe măsură ce apa se încălzește. Nu lăsați vasul să se usuce.

 

Certificări

SOiL Ulei Esențial Cuișoare (Syzygium aromaticum eugenia) Pur Organic ECOCERT 10 ml este 100% certificat organic de către ECOCERT.

Despre SOiL

SOiL s-a născut dintr-o afacere de familie, într-o fermă pentru cultivarea ecologică a plantelor pentru uleiuri esențiale în Zululand (Africa de Sud). Proprietarii fermei, familia McMurray, cultivă plante aromatice și medicinale și distilează uleiuri esențiale încă din anul 2001. SOiL a fost prima companie din Africa de Sud care a reușit să producă o gamă completă de uleiuri esențiale 100% Certificate Organic. Ferma în care a luat naștere SOiL se numește Groenkop (Dealul Verde) și este amplasată lângă valea Emakhoseni sau „Valea Regilor Zulu”. Ferma este izolată de centrele industriale și ferită de poluare. Pentru confirmarea calității și respectarea standardelor internaționale ale gradului terapeutic ale tuturor  uleiurilor esențiale, SOiL folosește gaz cromatografia, analiza chimică cu unul dintre cele mai înalte grade de sensibilitate.

Achiziționând SOiL participați activ la protejarea mediului înconjurător.

4.75
(4 recenzii)
5 stele
(3)
4 stele
(1)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Emanoil P.
Tag icon a cumparat acest produs în 31 mai 2021
Dancan A.
Tag icon a cumparat acest produs în 29 noiembrie 2020
Ali Orhan C.
Tag icon a cumparat acest produs în 07 august 2020
Daniela M.
Tag icon a cumparat acest produs în 27 mai 2020
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda