product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom

  • Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom picture - 1
  • Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom picture - 1
  • - 12%
Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom

Cod produs: 076280885354

Produs de: Secom

  • Checkmark icon Fara zahar adaugat  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom-picture
Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom

67.81 Lei

59.67 Lei

Cu TVA inclus

 

Vitamin C Express, Solaray, 30 tablete, Secom

 

Tablete masticabile ce asociaza vitamina C cu Epicor®, ingredient patentat si studiat clinic, zinc si echinacea pentru sustinerea sistemului imunitar in doar 2 ore de la administrare.

 

Efecte si beneficii:

Echilibrarea si sustinerea unui sistem imunitar puternic prin intermediul a patru moduri cheie de actiune:

consolidarea primei linii de aparare a organismului: EpiCor® ajuta la cresterea numarului de imunoglobuline secretoare A (sIgA; regasite in membranele mucoase precum cavitatea bucala sau nazala), ce protejeaza organismul prin capacitatea de neutralizare (distrugere) a diverselor tipuri de factori perturbatori, impiedicand astfel patrunderea acestora in organism.

sustinerea sistemului imunitar innascut prin cresterea semnificativa a activitatii celulelor Natural Killer (NK), un tip de celule albe eficiente in identificarea si eliminarea din organism a factorilor perturbatori. Epicor® sustine activarea celulelor NK in mai putin de doua ore de la administrare pentru a ajuta la apararea imediata a organismului in fata factorilor perturbatori.

sustinerea capacitatii antioxidante a organismului pentru protectia acestuia in fata stresului oxidativ ce poate influenta negativ functionarea sistemului imunitar.

echilibrarea florei intestinale: EpiCor® actioneaza ca un prebiotic, substrat nutritiv pentru bacteriile benefice din intestin, unde se afla peste 70% din celulele sistemului imunitar.

sustinerea capacitatilor de recuperare ale organismului in cazul dezechilibrelor imunitare:

ofera suport in cazul reducerii intensitatii si a recurentei manifestarilor asociate dezechilibrelor imunitare in faza acuta, induse de diversi factori perturbatori, in special a celor de la nivel respirator

favorizeaza echilibrarea si reducerea intensitatii manifestarilor asociate proceselor alergice ( ex: stranut, obstructie nazala, rinoree apoasa, disfonie, tuse etc.), inclusiv a celor de tip inflamator

ajuta la redirectionarea raspunsurilor imune de la tipul Th2 (asociat cu alergii si astm) la Th1 ajutand la protectie in fata factorilor perturbatori, in special a celor de la nivel respirator

reducerea oboselii si a extenuarii: sustine nivelul zilnic de energie si capacitatea organismului de a face fata stresului, ce poate slabi functionarea sistemului imunitar.

 

Compozitie/ tableta:

Vitamina c (acid ascorbic, ascorbat de sodiu).......333.33 mg

Epicor® (drojdie fermentata cu saccharomyces cerevisiae)...........166.7 mg

Amestec echinacea: echinacea angustifolia (radacina), echinacea purpurea (parti aeriene)............33.4 mg

Zinc(citrat)......3.7 mg

 

Mod de administrare:

Adultii de peste 18 ani: 1-3 tablete masticabile/zi; Intretinere: cate 1 tableta masticabile/zi; Intensiv: cate 3 tablete masticabile/zi. Copii 12-18 ani:1 tableta masticabile/zi sau conform recomandarii unui specialist

 

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Contraindicatii

Utilizarea de catre copiii mici, femeile insarcinate, care doresc sa ramana insarcinate sau care alapteaza, persoanele cu alergii la oricare dintre componente se poate face doar la recomandarea unui specialist.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda