product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom

  • Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom picture - 1
  • Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom picture - 1
  • - 12%
Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom

Cod produs: 021245365396

Produs de: Secom

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom-picture
Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom

66.58 Lei

58.59 Lei

Cu TVA inclus

 

Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule, Secom

 

Supliment alimentar Lecithin 1200mg KAL, 50 capsule moi pe baza de lecitina din soia pentru sustinerea memoriei si reducerea colesterolului

 

Efecte si beneficii:

Lecitina contine fosfolipide (fosfatidilserina, fosfatidilcolina, fosfatidiletanolamina, fosfatidilinozitol), acid linoleic, palmitic, oleic si stearic.

Fosfolipidele sunt componente principale ale lipidelor din membranele celulare, fiind esentiale pentru buna functionare a acestora.

Acestea au rolul de a mentine flexibilitatea membranelor, de a reduce stresul oxidativ si de a creste metabolizarea glucozei de la nivel cerebral.

sustinerea memoriei, a starii emotionale si a cresterii nivelului neurotransmitatorului acetilcolina, cu rol in transmiterea impulsurilor nervoase

mentinerea sanatatii sistemului cardiovascular prin:

sustinerea unui nivel sangvin normal al colesterolului total, LDL-colesterolului, VLDL-colesterolului si al trigliceridelor:

suport in limitarea absorbtiei intestinale a colesterolului si a formarii calculilor biliari de colesterol, prin emulsionarea grasimilor si stimularea secretiei biliare

sustinerea sintezei hepatice a fosfolipidelor (actiune lipotropa); lecitina influenteaza negativ enzima implicata in formarea colesterolului (HMG-CoA reductaza), rezultatul fiind scaderea nivelului acestuia

mentinerea absorbtiei digestive normale a vitaminelor A, D, E, K, Omega-3 si DHA (acid decosahexaenoic)

buna functionare a sistemului imunitar prin sustinerea activitatii de fagocitare a macrofagelor (procesul de inglobare a elementelor straine organismului de catre macrofage)

 

Compozitie/ 1capsula:

Lecitina(din soia) (cu fosfor 20mg).............1200mg

 

Mod de administrare:

Cate 1 capsula de 1-3 ori/zi la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele alergice la soia sau la oricare dintre celelalte componente se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda