product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

  • Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom picture - 1
  • Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom picture - 1
  • - 12%
Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

Cod produs: 6758970228945

Produs de: Secom

  • Checkmark icon Fara gluten  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom-picture
Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

417.61 Lei

367.50 Lei

Cu TVA inclus

 

Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule, Secom

 

Supliment alimentar Lactoferrin 250mg, Jarrow Formulas, 60 capsule contine lactoferina cu rol in echilibrarea sistemului imunitar

 

Efecte si beneficii:

Lactoferina este glicoproteina cea mai activa din colostru (prima forma de lapte matern) si din zer, care leaga fierul (ca si transferina si feritina) si il neutralizeaza. Fierul, in forma ionica, in cantitate prea mare, nu este benefic pentru organism deoarece favorizeaza dezvoltarea factorilor perturbatori. Lactoferina este prezenta in concentratia cea mai mare in cavitatea bucala, dar se gaseste si in secretiile salivare, lacrimale, bronsice, nazale, biliare, pancreatice, vaginale, cervicale, in cele de pe suprafata mucoaselor si in sange.

Receptorii de lactoferina exista si in neutrofile, celule ale sistemului imunitar.

metabolismul normal al fierului; lactoferina este un compus “siderofil” (mobilizeaza ionii de fier regasiti peste limita normala in tesuturi), care determina:

mentinerea sintezei globulelor rosii in maduva osoasa (furnizeaza ionii de fier necesari)

sustinerea organismului in fata actiunii factorilor perturbatori si a manifestarilor date de acestia prin mentinerea structurii normale a mucoasei intestinale. In plus, mentine permeabilitatea normala a mucoasei digestive si limiteaza actiunea histaminei la acest nivel (histamina este un compus care se gaseste in mod natural in organism si care se poate elibera din mastocite, avand astfel un rol important in raspunsurile alergice, ducand la bronhoconstrictie, vasodilatatie, cresterea permeabilitatii capilare).

mentinerea structurii normale a masei osoase prin sustinerea formarii si diferentierii normale a osteoblastelor care construiesc tesutul osos

echilibrarea sistemul imunitar

sustinerea organismului in stari de efort fizic intens: ajuta la sustinerea formarii tesuturilor datorita continutului crescut in aminoacizii: arginina, glicina, prolina, leucina, valina

 

Compozitie/1 capsula:

Lactoferina(apolactoferrin)(lapte).................250mg

 

Mod de administrare:

1 capsula/zi, la masa sau conform recomandarii consultantului de specialitate.

 

Atentie

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Contraindicatii

Utilizarea de catre persoanele cu intoleranta la lactoza sau cu alergii la oricare dintre componente, persoanele carora li se administreaza tratament alopat se poate face doar la recomandarea consultantului de specialitate.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda