product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom

  • Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom picture - 1
  • Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom picture - 1
  • - 12%
Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom

Cod produs: 033674156636

Produs de: Secom

  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom-picture
Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom

102.22 Lei

89.95 Lei

Cu TVA inclus

 

Acetyl L-Carnitine 500mg, Nature`s Way, 60 capsule, Secom

 

Supliment alimentar Acetyl L-carnitine 500mg, Nature's Way, 60 capsule vegetale, aminoacid cu rol in protectia si imbunatatirea functiilor cerebrale.

 

Efecte si beneficii:

L-carnitina este un aminoacid esential, sintetizat in ficat si in rinichi din aminoacizii lizina si metionina. Este prezent in majoritatea celulelor din organism, concentratii mai mari gasindu-se in creier, nervi, inima, ficat si celulele spermatice.

Acetil-L-carnitina faciliteaza trecerea acetil-Coenzimei A in mitocondrii in timpul oxidarii acizilor grasi, sustine producerea de acetilcolina si sinteza proteinelor si a fosfolipidelor membranare. La nivel cerebral, acetil L-carnitina actioneaza datorita capacitatii de a traversa bariera hemato-meningiana.

sustinerea producerii energiei in celulele nervoase si metabolizarea acizilor grasi in mitocondrii ("uzinele energetice” ale organismului), stocarea energiei celulare in moleculele de ATP

favorizarea sintezei neurotransmitatorului acetilcolina; protejarea neuronilor impotriva distrugerilor provocate de nivelul ridicat de radicali liberi, alcool si glutamat; ofera suport in reducerea degenerarii neuronilor provocata de evenimente ischemice

mentinerea functiilor cerebrale normale: sustine cresterea capacitatii de invatare, memorare, redare a informatiilor, comunicarea verbala, sporirea atentiei, reducerea dezechilibrelor emotionale, comportamentului hiperactiv, manifestarilor neurologice provocate de stres si imbatranire etc.

sustinerea reducerii oboselii musculare si a cresterii rezistentei la efort prin mentinerea transmisiei neuromusculare normale (legatura dintre neuronii motori si fibrele musculare)

suportul reducerii manifestarilor de la nivelul tesuturilor oculare si a nervilor periferici cauzate de cresterea nivelului de glucoza din sange

echilibrarea manifestarilor asociate reducerii nivelului de testosteron (hormon masculin), a celor associate unei secretii scazute de hormoni tiroidieni, precum si a oboselii

 

Compozitie/1 capsula:

Acetil l-carnitina....................................500 mg 

(clorhidrat de Acetil L-Carnitina)

 

Mod de administrare:

cate 1 capsula de 2-4 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate

 

Atentie:

Deoarece produsul include ingrediente provenite din surse naturale, acesta nu este standardizat din punct de vedere al proprietatilor organoleptice. Astfel, pot exista variatii privind culoarea, mirosul sau aspectul de la un lot la altul, fara a influenta eficienta sau siguranta produsului.

Fiecare lot de materie prima si de produs finit sunt supuse unui riguros proces de verificare, pentru asigurarea eficientei, biodisponibilitatii si sigurantei corespunzatoare.

 

Contraindicatii:

A nu se utiliza de catre persoanele diagnosticate cu hipertiroidism sau care prezinta crize epileptice

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda