product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Igienizator pentru fructe, legume, carne

  • Igienizator pentru fructe, legume, carne picture - 1
  • Igienizator pentru fructe, legume, carne picture - 1
Igienizator pentru fructe, legume, carne

Cod produs: 2311

Produs de: Tiens

  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Igienizator pentru fructe, legume, carne-picture
Igienizator pentru fructe, legume, carne

2274.80 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

Igienizator pentru fructe, legume, carne

Pentru alimente curate și sigure în fiecare zi.

TIENS Igienizator pentru fructe și legume este un dispozitiv de uz casnic inteligent, de ultimă generație, conceput să ne ajute în procesul de igienizare al alimentelor pe care le consumăm în fiecare zi, cum ar fi: fructe, legume, carne, pește și fructe de mare, precum și cereale. Cu tehnologia sa avansată, dispozitivul poate elimina contaminanții alimentari, precum pesticidele, bacteriile și alte substanțe nocive, asigurând siguranța și prospețimea alimentelor de pe masă. Poate fi folosit în multe moduri diferite în viața noastră pentru a ne proteja sănătatea și pentru a îmbunătăți calitatea vieții.

Parametrii produsului

Model

TQ-D34

Dimensiuni produs

283 x 151 x 67 mm

Greutate produs

1.0 kg

Tensiune nominală

220 V – 240 V

Frecvența nominală

50 Hz

Puterea nominală de intrare

45 W

 

Întreținere

Curățați capul generatorului de hidroxil din apă după fiecare utilizare, ștergeți-l cu o cârpă uscată și lăsați-l să se usuce.

Poate apărea o acumulare de minerale, atunci când dispozitivul a fost folosit cu apă dură. Pentru curățare, puneți capul generatorului de hidroxil într-o soluție de 5-10% de oțet sau acid citric (dizolvați 50-100 g de acid citric sau 50-100 ml de oțet în 1 L de apă călduță), lăsați-l la înmuiat timp de 60 de minute, apoi scoateți-l, clătiți-l și ștergeți-l cu o cârpă. În funcție de duritatea apei, repetați în mod regulat, de exemplu, la fiecare 2 luni.

Instrucțiuni de utilizare

1. După ce generatorul de hidroxil a fost introdus în apă, se conectează cablul de alimentare la dispozitiv și la priză. Dispozitivul va emite un sunet lung și toate ledurile vor clipi o dată. Apăsați tasta de pornire o dată și dispozitivul va emite un sunet scurt. Ledul va rămâne aprins, indicând faptul că dispozitivul este în modul de așteptare.

2. Funcția cronometru: apăsați o dată tasta funcțională cronometru și indicatorul cronometrului va da o lumină albă, indicând faptul că dispozitivul este în modul cronometru. În mod implicit, afișajul digital va indica o perioadă de lucru de 5 minute. Atingeți din nou tasta temporizatorului pentru a mări perioada de lucru cu 5 minute la fiecare atingere (timpul maxim de lucru este de 30 de minute). Indicatorul luminos va clipi de 3 ori, dispozitivul va începe să funcționeze și va genera procesul de igienizare. După ce temporizatorul numără invers până la 0 minute, dispozitivul va emite 3 sunete lungi de bip și se va opri, indicând că procesul de igienizare s-a încheiat.

3. Funcția de mod: apăsați tasta funcțională de mod pentru a selecta modul de lucru dorit.

• Cereale: apăsați tasta de mod o dată. Indicatorul luminos va clipi de 3 ori și dispozitivul va începe să funcționeze. După 10 minute, dispozitivul va emite 3 sunete lungi, indicând că procesul de igienizare s-a încheiat.

• Carne: apăsați tasta de mod de două ori. Indicatorul luminos va clipi de 3 ori și dispozitivul va începe să funcționeze. După 12 minute, dispozitivul va emite 3 sunete lungi, indicând că procesul de igienizare s-a încheiat.

• Fructe și legume: apăsați tasta de mod de trei ori. Indicatorul luminos va clipi de 3 ori și dispozitivul va începe să funcționeze. După 15 minute, dispozitivul va emite 3 sunete lungi, indicând că procesul de igienizare s-a încheiat.

Care este principiul electrolizei apei hidroxil?

 

Electroliza apei hidroxil este o tehnologie de purificare care folosește principiile reacției de oxidare neselectivă a radicalilor hidroxil asupra compușilor organici. În timpul procesului, moleculele de apă sunt descompuse în radicali hidroxil, care sunt cele mai reactive specii de oxigen și printre cei mai puternici oxidanți din lume. Având o reactivitate de oxidare super mare, radicalii hidroxil pot degrada eficient bacteriile, pot elimina reziduurile de pesticide și hormoni, mirosurile, alergenii, compușii farmaceutici și alți poluanți din produsele alimentare, cum ar fi legumele, fructele sau carnea crudă.

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda