Produsul a fost adaugat in cos

Deshidrator de fructe si legume Biofuture Complete

Cod produs: 5103

Producator: Biofuture

4520.00 Lei

cu TVA inclus
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Deshidrator de fructe si legume Biofuture Complete (Inox) Horeca

Fara rival pe piata de profil, acest model de deshidrator este placat integral cu inox pe interior si asigura intregul necesar al unei familii de min 4 persoane sau poate sustine cu succes o afacere de profil de nivel mic sau mediu.

Include 12 site de 330 x 330 mm din tabla perforata de inox AISI304 cu garantie pe viata, site ce nu permit dezvoltarea bacteriilor si care se pot intretine extrem de usor, plus 12 folii.

Fluxul de aer constant necesar pentru deshidratarea uniforma este asigurat prin 12 ventilatoare ce aduc in permanenta un aport de aer proaspat. Aerul nu se recircula in interior si prin urmare nu se face condens si nici nu exista posibilitatea ca parte din produsele uscate sa ajunga in spatiul tehnic din spatele ventilatoarelor, eliminandu-se astfel un focar de dezvoltare a bacteriilor.

Pentru o deshidratare curata am prevazut doua filtre de aer care asigura eliminarea depunerii pe alimente a prafului din mediul ambiant precum si patrunderea insectelor.

Pentru controlul temperaturii am folosit un termostat digital programabil cu o precizie a masuratorii de 0,1°C. Pentru comoditatea utilizarii am folosit un programator digital de control al timpului de functionare. La terminarea ciclului acesta intrerupe automat  functionarea pana la o noua programare.

Are o putere instalata de 1200W si este extrem de eficient chiar si la temperatura de 38-40 °C.

Printr-o constructie rigida, am obtinut nu doar stabilitate ci mai ales un zgomot extrem de redus in functionare, sub 40dB.

Pentru un control vizual superficial al procesului de deshidratare am prevazut un geam pe post de panou frontal. Geamul are avantajul ca nu permite dezvoltarea bacteriilor.

Conceptul unic de realizare asigura o intretinere extrem de usoara.

Garantia functionala integrala este de 24 luni.

Dimensiune (LxAxI): 370x490x430 mm

 

 

 

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos