Produsul a fost adaugat in cos

Cafea Organica Gourmet cu Extract de Chaga, 227G

Cod produs: 5700002148803

Producator: RA HYGGE

49.50 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Cafea Organica Gourmet cu Extract de Chaga, 227G

 

INGREDIENTE: Cafea Arabica organica (98%), dublu extract organic instant de chaga (InonotusObliquus) (2%). Se cere a se verifica recomandarile locale privind produsele alimentare si suplimentele noi. In Finlanda, cafeaua gourmet cu extract de chaga este aprobata de catreautoritatile in vigoare ca bautura de consum (statut alimentar). In schimb, in Danemarca, este aprobata ca supliment, cu urmatorul text aditional: “Avertisment: contine cafeina si nu trebuie consumat de copii sub varsta de 3 ani, femei gravide sau femei care alapteaza. Dozare zilnica recomandata: 3 portiia cate 12 g cafea macinata per portie.”

CANTITATEA DE EXTRACT: 4520 mg/ pachet sau 226 mg/ portie

Nota: Extractele sunt solubile in apa. A nu se confunda cu pudrele uscate. Extractele sunt de 5-10 ori mai  puternice decat pudrele. Pudrele cu miceliu au un cost mult mai mic, nu sunt solubile in apa si in combinatie cu cafeaua nu au efectul dorit. Dublul extract asigura maximul de beneficii asupra sanatatii.

ROASTING PROFILE: intens. Datorita extractului de chaga, cafeaua espresso este foarte concentrata si poate parea mai puternica decat alte tipuri de cafea neagra. Atentie la acest aspect, intrucat culoarea boabelor de cafea care sunt imbracate in extractul de culoare inchisa, aproape neagra (pudra instant) va poate induce in eroare.

TASTE PROFILE: bogat aromata in note de migdale si gust pamantiu dat de extractul de chaga, care adauga si un efect umami, echilibrand cafeaua in intregul ei. Sub forma de ceai, ciuperca chaga are o aroma aparte.

ORIGINE: boabe de cafea verde organica, provenita de la micii fermieri din Peru. Extract organic de chaga, din Finlanda sau Siberia.

 

Informatii despre produs:

GRAMAJ: 227 g

MOD DE UTILIZARE: 12 g/ portie; 1 pachet contine 18 portii. Dupa desigilare, pastrati produsul in ambalajul original, bine inchis, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

PREZENTARE: Cresterea energiei de durata si a echilibrului general al organismului, extractul de coama leului balansand efectul cafeinei. Adaptogenii nu functioneaza ca tratamente sau diete, dar sunt unici in capacitatea lor de a spori mecanismele naturale de aparare ale organismului impotriva stresului vietii cotidiene. Adaptogeniiactioneaza sinergic cu procesele biologice normale ale organismului, fara efecte secundare. Coama leului contribuie de asemenea la scadereaaciditatii din corp. In plus, boabele de cafea proaspatprajite sunt supuse unui tratament natural prin care ph-ul cafelei este crescut de la 5,0 (sau chiar 4,3 in cazul cafelei normale) la aproximativ 6,0.

CHAGA CA CIUPERCA MEDICINALA: Caracteristicile imunoprotectoare si valoarea ridicata ORAC (din eng. “oxigen radical absorbancecapacity” = capacitatea de absorbţie a radicalilor liberi ai oxigenului) ale extractului de chaga  pun in umbra multe superalimente cunoscute. Alticonstituenti, cum ar fi polizaharidele, beta-glucanii si polifenolii, ofera un suport natural suplimentar pentru apararea celulara si pot contribui la cresterea nivelului de energie al organinsmului. Posibilele beneficii pentru sanatate ale ciupercii chaga sunt numeroase. Din punct de vedere evolutiv, ciupercile sunt mai strans legate de oameni decat de plante. Acest fapt poate fi motivul pentru care multe din componentele care ajuta ciupercile sa se apere impotriva inamicilor, sprijina si mecanismele de aparare ale corpului uman. Chaga este folosita si in tratarea diverselor afectiuni gastrice, pulmonare, infectii virale, boli cardiovasculare si boli metabolice.

 

DATE ISTORICE: Populatia din muntii Urali (Rusia) a cunoscut ciuperca chaga din timpuri indepartate, iar in secolul al XII-lea regale rus Vladimir Manomahera renumit pentru cunostintele lui privind utilizarea acesteia. Printre primii oameni care au folosit ciuperca chaga in scopuri medicale se numarapopulatiaKhanty din Siberia de Vest iar denumirea de „chaga” deriva din limba lor de comunicare. Chaga apare si in cartea „Pavilionul cancerosilor", roman scris si publicat in anul 1967 de catre Alexandr Solzhenitsyn, ulterior laureat al premiului Nobel. In Finlanda, chaga a fost folosita printre altele si ca inlocuitor de cafea, in timpul celui de-al doilea razboi mondial.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos