product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost

  • Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost picture - 1
  • Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost picture - 1
Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost

Cod produs: 5941887401243

Produs de: Rawboost

  • Checkmark icon Certificat Bio  
  • Checkmark icon Vegan  
  • Checkmark icon Fara gluten  
  • Checkmark icon Fara lactoza  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost-picture
Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost

85.05 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Choco Coco, ciocolata calda ecologica, 400g, Rawboost

 

O bautura simpatica si prietenoasa, un deliciu "curat" pentru copii si oameni mari. Choco Coco este o bautura cu gust de ciocolata alcatuita dintr-o serie de ingrediente sanatoase si ecologice.

 

Ingrediente: lapte praf de cocos, zahar de cocos, cacao Criollo, Mesquite, inulina de agave, sare Himalaya

 

Laptele praf de cocos care se foloseste ca baza in produsul Choco Coco este obtinut printr-o tehnica de uscare prin congelare (freeze dried) a pulpei de cocos care pastreaza in proportie foarte mare calitatile nutritionale ale produsului proaspat. 

 

Continutul de grasimi al produsului Choco Coco este dat aproape in totalitate de acizii grasi cu catena medie din laptele praf de cocos. Aceasta este un tip de grasime benefica, pe care organismul o transforma rapid in energie, spre deosebire de trigliceridele cu catena lunga (care se gasesc in produsele de origine animala si uleiurile vegetale rafinate), care sunt nocive pentru organism. 

 

Lipidele din nucile de cocos sunt arse pe loc astfel ca metabolismul este stimulat sa arda si grasimile depuse. Acestea au proprietati antivirale, antibacteriene si antifungice, si imbunatatesc digestia si absorbtia vitaminelor si aminoacizilor solubili in grasimi. Imbunatatesc absorbtia ionilor de calciu si de magneziu si ajuta corpul sa utilizeze mai eficient acizii grasi esentiali (omega 3 si omega 6) si alti acizi si fosfolipide.

 

Zaharul de cocos este un zahar care se obtine din nectarul florilor de cocos si are un indice glicemic foarte mic, sub 35, conform Institutului de cercetare in nutritie, Departamentul de stiinta si tehnologie din Filipine. 

 

Alimentele cu indice glicemic mic se digera mai greu si cresc treptat nivelul glicemiei si al insulinei, controland apetitul si protejand silueta. Carbohidratii prezenti in Choco Coco sunt de natura celor cu asimilare lenta.

 

Cacaoa Criollo este cea mai de calitate cacao din lume, doar 3% din productia totala de cacao fiind varietatea Criollo. Cacaoa sustine inima si sistemul cardio-vascular la nivel fizic, metafizic si spiritual fiind denumita de azteci ``sangele inimii``.

 

Mesquite este facuta din pastaile uscate ale arborelui de Mesquite. Arborele creste de-a lungul Americii de Nord in zonele cu clima arida.

 

Ajuta la reducerea stresului si anxietatii, fiind bogata in fibre previne bolile tractului digestiv si cancerul de colon, este indicata diabeticilor deoarece stabilizeaza nivelul zaharului din sange (glicemia) datorita tipului de fructoza continut, nu necesita insulina pentru descompunere; Pudra din pastaile de Mesquite are un gust dulce, usor de alune, si poate fi utilizata intr-o gama larga de aplicatii. Pudra de Mesquite are un continut ridicat de minerale si proteine. 

 

Pe o piata care abunda in produse dulci, aditivate, extrem de toxice pentru organism, Choco Coco este un produs de inalta calitate nutritiva, ideal pentru vegani, vegetarieni, adulti cu inclinatii sanatoase si copii. Produsul este ecologic si nu contine gluten, lactate, soia, drojdie, indulcitori artificiali, proteina de origine animala, emulgatori, conservanti sau coloranti. Fiind fara emulgatori o portie omogena de Choco Coco se obtine cel mai usor dizolvand pudra in apa calda. Produsul poate decanta, acest fapt neschimbandu-i proprietatile.

 

Preparare: O portie de ciocolata calda se poate obtine amestecand 2 cupe de Choco Coco cu 150ml apa. 

5
(2 recenzii)
5 stele
(2)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Camelia B.
Tag icon a cumparat acest produs în 09 ianuarie 2023
Aurora G.
Tag icon a cumparat acest produs în 28 noiembrie 2021
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda

Cumparate frecvent impreuna