Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

Ce vopsea naturala de par sa folosesc?

Sunt ani buni de cand te vopsesti, insa simti ca rezultatul nu este pe deplin cel dorit? Daca parul tau a devenit tot mai uscat, aspru, in plus te confrunti cu o cadere a acestuia, inseamna ca esti in cautarea unei solutii alternative. Vopseaua naturala nu are in componenta substante chimice, daunatoare parului si scalpului.

Prin urmare, daca iti doresti o varianta naturala de colorare a podoabei tale capilare, felicitari! In magazinul Obio gasesti vopsea de par naturala, iar in randurile ce urmeaza iti oferim un scurt ghid, pentru a cunoaste acest tip de produs.

 

Ce inseamna o vopsea de par naturala?

Vopseaua de par naturala mai este cunoscuta si cu denumirea de vopsea organica sau vopsea bio si este produsa din ingrediente naturale. Altfel spus, conotatia este aceeasi ca si in cazul produselor alimentare. Adica ingredientele folosite au fost cultivate prin metode naturale, fara pesticide sau ingrasaminte.

 

Care sunt avantajele vopselei naturale?

  • nu contine substante chimice daunatoare (formaldehida, sulfati, parabeni) care sa iti deterioreze parul si scalpul;
  • absoarbe foarte bine culoarea, astfel ca beneficiezi de un rezultat de lunga durata;
  • prezinta in compozitie ingrediente naturale care contribuie la un par sanatos si lucios
  • nu provoaca reactii alergice.

Vopseaua naturala de par chiar functioneaza? 

De multe ori trecerea de la vopseaua de par pe care o folosesti de ani de zile la una naturala poate aduce o serie de intrebari. Cea mai importanta este legata de puterea de acoperire. Vei obtine o culoare intensa, asa cum te astepti? Raspunsul este: DA. Iata de ce trebuie sa tii cont pentru rezultatul dorit:

  • lasa vopseaua sa actioneze conform indicatiilor de pe ambalaj, mai mult timp daca vrei o culoare mai intensa;
  • aplica pasta de vopsea calda (pastreaza recipientul in apa calda); parul trebuie sa fie umed;
  • foloseste un tratament de ingrijire pentru par inainte sa il vopsesti, un ulei sau o masca de par naturale;

Dar vopseaua de par fara amoniac?

Vopseaua de par fara amoniac s-a lansat pe piata ca un produs mai bland pentru par si scalp, fara a mai exista nici mirosul puternic, iritant. Cu toate acestea, nu reprezinta o solutie sanatoasa. Chiar daca vopseaua nu mai are amoniac, sunt prezente alte ingrediente chimice, nocive. Prin urmare, in locul amoniacului isi face aparitia Monoetanolamina, un compus chimic persistent pe scalp si firul de par (inclusiv dupa clatire).

Alternativa la culorile de par pe baza de substante chimice o reprezinta vopseaua naturala, fara chimicale, care ofera rezultate de durata.

Ce vopsea naturala de par sa folosesc?

Sursa foto: Facebook Khadi

 

Daca iti doresti un produs 100% natural pentru parul tau, recomandarea noastra este henna, o vopsea vegetala folosita de mii de ani in India. Brandul Khadi se remarca prin ingrediente pure, fara amestecuri de substante chimice, avand si certificare bio. 

Vopseaua Khadi este produsa in India si nu contine para-fenilendiamina (PPD) sau saruri metalice. Este naturala si pe langa colorarea parului, il hraneste, ii intareste radacina si ii ofera stralucire. 

Beneficiile vopselelor Khadi:

  • 100% naturale
  • coloreaza firele albe
  • coloreaza parul vopsit chimic
  • combat caderea parului
  • reprezinta un adevarat tratament pentru par

Pe site-ul Obio iti punem la dispozitie nuante variate. Nu ai nicio ingradire in a obtine culoarea preferata.

Esti dornica sa adopti tot mai mult cosmeticele bio in stilul tau de viata? Te invitam sa navighezi pe site-ul Obio. Iti stam la dispozitie pentru orice detalii suplimentare despre produsele naturale pe care le comercializam. Sloganul nostru? Devino cea mai sanatoasa varianta a ta! 

 

Autor: Madalina Todut

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda