Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !
Arrow left icon Inapoi la blog

5 produse BIO pe care să le iei cu tine în concediu

 

Suntem în sezonul cald, iar vara își face simțită prezența tot mai mult. Temperaturile ridicate ne îndeamnă să ne facem planuri de vacanță alături de cei dragi, însă ce e de făcut atunci când vrem să avem parte de un concediu de neuitat, plin de aventură, distracție, dar și cu momente de relaxare, fără a simți lipsa confortului oferit de stilul nostru de viață cotidian? E simplu, trebuie să pregătim bagajul de călătorie cu atenție, astfel încât să ținem la distanță neplăcerile și să nu stricăm buna dispoziție. Iată 5 produse BIO pe care nu trebuie să le lași acasă pe perioada concediului:

1. Apa de cocos BIO

Oferă o hidratare celulară rapidă, de aceea este potrivită pentru tine și familia ta atunci când alegi ca destinație de vacanță un loc cu temperaturi foarte ridicate. Apa de cocos împiedică apariția deshidratării asociată cu senzația de oboseală, slăbiciune sau amețeală. De asemenea, nu vei confunda senzația de sete cu cea de foame și nu vei alege să mănânci atunci când organismul tău are nevoie de lichide.

2. Nuci, alune sau migdale BIO

Oricare dintre cele trei variante este potrivită pentru a fi purtată în rucsac și pentru a te ajuta să îți potolești senzația acută de foame. Ele reprezintă un snack sățios și sănătos, fără zaharuri, care poate fi consumat cu ușurință, în orice moment.

3. Batoanele raw

sunt sățioase și ideal de servit ca gustări dulci între mesele principale. Senzația de sațietate este asigurată pe o perioadă îndelungată, astfel că beneficiezi constant de energie pentru toate activitățile planificate. De asemenea, ele reprezintă o alternativă nutritivă și delicioasă pentru un desert destinat atât celor mici, cât și adulților care vor să limiteze cantitatea de zahăr pe care o consumă.

4. Apa de gură

concentrată este cea mai potrivită modalitate de a-ți menține mereu respirația proaspătă și gingiile sănătoase. Fiind un produs concentrat, el are o cantitate mare de substanțe benefice într-un volum mic. Tocmai din acest motiv, apa de gură poate fi transportată cu ușurință atunci când alegi să petreci o zi întreagă departe de locul de cazare sau în drumeții.

5. Dezinfectant BIO pentru mâini

Folosirea unui produs antibacterian este o modalitate simplă și eficientă de a-ți menține mâinile curate atunci când călătorești, în cazul în care nu ai acces la resurse de apă și săpun. Ușor de purtat în geantă, flaconul de dezinfectant se poate folosi ori de câte ori este nevoie, el protejându-te împotriva virusurilor și fungilor.

Nu lăsa comoditatea să producă disconfort pe perioada concediului tău. Asigură-te că iei cu tine tot ceea ce ai nevoie atunci când pornești la drum lung sau când planifici ieșiri în aer liber. Acordă suficientă atenție pregătirii unui bagaj din care să nu lipsească produse esențiale pentru tine și familia ta.

Autor: Adrian Cadar

Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda