Produsul a fost adaugat in cos

Parfumant natural - Trandafiri, 10ml

Cod produs: 100331

Producator: MAYAM

20.70 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Parfumant natural ”Trandafiri” - descriere şi recomandări

Asemenea unei grădini de trandafiri, această esență parfumantă ne încântă cu note florale autentice, ca o adiere feminină romantică, elegantă. Conferă compoziţiilor cosmetice un parfum distinct şi inconfundabil. Este o alternativă convenabilă la uleiul esențial sau absolutul de trandafiri, al căror preț este destul de ridicat.

METODA DE OBŢINERE: un melanj de substanţe naturale aromatice obţinut din uleiuri esenţiale, fracţiuni izolate din uleiuri esenţiale (compuşi obţinuţi prin distilare fracţionată) şi compuși aromatici extrași din materii prime vegetale prin procese de fermentare, macerare sau hidroliză.

Produs în Franţa, este un parfumant fin de înaltă calitate, destinat în special pentru preparatele cosmetice. Parfumantele marca MAYAM sunt în conformitate cu cele mai recente modificări ale Directivei Europene privind produsele cosmetice şi cu codurile IFRA.

COMPOZIŢIE: un amestec concentrat de substanţe aromatice, complet natural, de origine vegetală, fără ingrediente de sinteză sau conservanţi

Ingrediente (INCI): parfum

RECOMANDĂRI

  • este potrivit atât pentru parfumarea cosmeticelor cât şi pentru crearea de parfumuri
  • este o alegere bună pentru creme şi diferite preparate cosmetice de îngrijire a tenului
  • este o alegere bună pentru parfumarea produselor de îngrijire corporală: cremă, unt de corp, lapte de corp
  • foarte potrivit pentru produsele de machiaj: pudră, blush, fard
  • se poate folosi și în combinație cu alte esențe parfumante, dar, cel mai potrivit este să fie folosit ca unic parfumant într-o compoziție cosmetică sau de machiaj
  • este potrivit în special pentru parfumuri feminine

Este un parfumant bogat, ce se poate utiliza ca unică esenţă de parfumare în preparatele cosmetice şi de parfumerie, în acelaşi timp se poate combina cu alte esențe parfumante, uleiuri esenţiale sau absolute, pentru a modula ori accentua anumite note.

Prezentare: lichid de culoare ușor gălbuie
Solubil în uleiuri, emulsii şi alcool. Insolubil în apă.

Utilizare în cosmetică

  • parfumarea cremelor şi loţiunilor preparate prin emulsificare
  • parfumarea balsamurilor, uleiurilor și a preparatelor anhidre
  • parfumarea compozițiilor de machiaj: pudre, farduri, blushuri

În compoziţiile cosmetice parfumantul se adaugă de regulă la faza finală, la rece.

DOZAJ indicativ:

  • 0,2 - 1% în creme, emulsii, diverse compoziţii cosmetice pentru ten
  • 1 - 3% în creme, balsamuri, uleiuri, unturi, loţiuni, lapte de corp
  • 0,2 - 1% în preparate de machiaj
  • 0,2 - 0,5% în şampoane şi geluri de duş; un dozaj mai mare poate lichefia compoziţia şi poate fi nevoie de un agent de îngroşare sau de folosirea unui solubilizant
  • 1 - 4% în săpunuri
  • 0,5 - 2% în deodorante

Utilizare în parfumerie

  • parfumuri pe bază de alcool
  • parfumuri în bază de ulei
  • parfumuri solide
  • creme parfumante pentru corp, până la 4%

DOZAJ indicativ:

  • până la 20% pentru parfumuri lichide (în alcool sau ulei)
  • până la 30% în parfumuri solide sau concrete

Nu este adecvat pentru uz aromaterapeutic.

...

Păstrare: închis etanș, în loc uscat și răcoros, ferit de lumină

Date de siguranţă:

  • ca regulă generală, înainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test în pliul cotului, cu cel puţin 24 de ore înainte de aplicare
  • a se evita contactul cu ochii, a nu se ingera
  • a nu se utiliza pur pe piele
  • a nu se lăsa la îndemâna copiilor
  • uz cosmetic

Avertisment: proprietățile, indicațiile și modul de utilizare al produselor prezentate pe site sunt bazate pe literatura de specialitate disponibilă în cărți, publicații științifice, site-uri web de referință în fitoterapie, aromaterapie sau hidrolaterapie, jurnale de cosmetică și chimie cosmetică, și pe documentația primită de la producător/furnizor. Cu toate acestea, aceste informații sunt oferite cu scop informativ, ele nu constituie în niciun fel informații medicale și nu angajează responsabilitatea noastră. Pentru orice utilizare de uleiuri, extracte și pulberi de plante în scopuri terapeutice, trebuie consultat un medic.

Parerile utilizatorilor
2 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Claudia D.
06 June 2017
Rating: 5

a cumparat acest produs în 25 May 2017
HATHAZI Z.
27 June 2019
Rating: 5

Foarte bun!

a cumparat acest produs în 18 June 2019
Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos