Produsul a fost adaugat in cos

Ulei esential de seminte de morcov, 5 ml, Mayam

Cod produs: 6424414011102

Producator: MAYAM

12.75 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740
 

Ulei esential de seminte de morcov, 5 ml, Mayam

 

Obtinut prin distilarea semintelor, uleiul esential de morcov este un ingredient de luat in seama pentru majoritatea compozitiilor cosmetice dedicate ingrijirii tenului, datorita capacitatii sale de a stimula dezvoltarea celulelor cutanate. Continutul bogat in carotol il face, de asemenea o optiune buna pentru aplicatii care ajuta la vindecarea pielii deteriorate.

Cu proprietatile de rejuvenare si de stimulare a cresterii noilor celule, uleiul esential de morcov poate fi un ajutor de nadejde in combaterea semnelor imbatranirii.

 

Nota: a nu se confunda cu uleiul vegetal de morcovi, care este un macerat uleios obtinut din radacina morcovului

 

Metoda de obtinere: prin distilare cu vapori de apa din seminte

 

Proprietati organoleptice: lichid fluid de culoare galbena

 

Descriere olfactiva: miros pamantiu, dulceag si intepator, pregnant, puternic si persistent

 

Ingrediente (INCI): daucus carota seed oil

 

Proprietatile uleiului esential de morcov:

* antirid de exceptie

* regenerator celular

* revitalizant cutanat

* tonifiant cutanat

* reparator, cicatrizant

* depigmentar, in special pentru pete de batranete

 

Recomandari, aplicatii:

* este potrivit pentru toate tipurile de ten

* ingrijirea pielii afectate de semnele imbatranirii

* in compozitii cosmetice cu efect rejuvenant, regenerator, de reinnoire celulara

* revitalizarea tenului tern, obosit, palid

* atenuarea petelor pigmentare

* ingrijirea pielii problematice, cuperoza, post-acnee, descuamari

* regenerarea pielii afectate de eczeme, psoriazis, crapaturi

 

Mod de utilizare in cosmetica:

* este un produs ce nu se foloseste ca atare pe piele, doar ca ingredient in preparate cosmetice

* ca ingredient pentru prepararea de creme, lotiuni, seruri de ingrijire si infrumusetare a tenului

* ca ingredient in seruri si tratamente regeneratoare

* inclus in balsamuri si creme specifice pentru ameliorarea afectiunilor cutanate, piele deteriorata

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

* a se evita contactul cu ochii

* contraindicat in sarcina

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz cosmetic

Parerile utilizatorilor
10 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Mariana M.
19 august 2016
Rating: 5

a cumparat acest produs în 04 august 2016
maria b.
01 februarie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 23 ianuarie 2018
Ramona S.
16 octombrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 08 octombrie 2018
Diana T.
21 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 12 iunie 2019
Magdalena Z.
21 iunie 2019
Rating: 4

a cumparat acest produs în 12 iunie 2019
Carola San Srl .
28 iunie 2019
Rating: 3

a cumparat acest produs în 19 iunie 2019
CLAUDIA C.
04 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 23 aprilie 2020
Dana B.
04 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 aprilie 2020
Mihaela T.
06 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 aprilie 2020
Orbán Bakk A.
02 februarie 2021
Rating: 1

a cumparat acest produs în 21 ianuarie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu