product page group mask
product page group mask
Your product has been added on cart !
Coșul pentru cumpărături este gol !

Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental

  • Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental picture - 1
  • Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental picture - 1
Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental

Cod produs: 6424414011768

Produs de: Ellemental

  • Checkmark icon Vegan  
  • icon Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
  • icon Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
  • icon 30 zile drept de retur gratuit
Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental-picture
Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental

20.80 Lei

Cu TVA inclus

  • 3% reducere
  • 5% reducere

 

Ulei esential de grapefruit, 10ml, Ellemental

 

Grapefruitul este nativ in Asia si Indiile de Vest, cultivat in special in Statele Unite, America de sud, Brazilia si Israel. Copacul de aproximativ 10 metri are frunze lucioase, flori albe si fructe mari, de la galben pal pana la roz in functie de soi. Fructele sunt asezate in forma de ciorchine, din englezescul 'grape' derivandu-i astfel numele. Glandele uleioase se regasesc in coaja proaspata a fructului, din care se preseaza uleiul esential.

Uleiul esential de grapefruit este util in cosmetica indeosebi pentru tenul gras, curatarea pielii si scalpului. Actioneaza eficace aplicat in zonele cu retentie de apa si celulita. Parfumul sau agreabil aduce optimism si prospetime.

 

Metoda de obtinere: prin presare la rece din coaja fructului

 

Proprietati organoleptice: lichid clar galbui, vascozitate redusa

 

Descrierea olfactiva: miros fructat, acidulat, revigorant

 

Ingrediente (INCI): citrus paradisi peel oil

 

Proprietatile uleiului de grapefruit:

* lipolitic, ajuta la scaderea grasimii din celulele adipoase

* drenant, stimuleaza circulatia limfatica si reducerea retentiilor de apa

* astringent pentru piele

* imbunatateste conditia tenului mixt, gras, acneic

* fortifiant capilar, ajuta la insanatosirea scalpului si combaterea caderii parului

* impropsateaza aerul, antiseptic

* pozitivant, relaxant

* echilibreaza sistemul nervos

 

Recomandari, aplicatii:

* ten mixt, gras, acneic, congestionat

* celulita, depozite inestetice de grasime subcutanata

* edeme, retentii de apa

* ingrijirea si curatarea scalpului

* improspatarea aerului, a asternuturilor si lenjeriei

* esenta cu note de varf pentru prepararea parfumurilor

* difuzare in incaperi

 

Cum se foloseste in cosmetica si aromaterapie:

* ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor, a produselor aromaterapeutice si de parfumerie

* nu se aplica pur pe piele

* diluat in ulei vegetal pentru masaje anticelulitice, drenante

* ca ingredient pentru creme, balsamuri, geluri, sampoane, lotiuni capilare, cleansere

* se poate include in baza de crema din oferta noastra

* diluat in alcool si apa, pulverizat pe asternuturi si rufe

* difuzat in aer pentru improspatare, ameliorarea starilor de stres si crearea unui mediu pozitivant

 

Mod de pastrare: la loc uscat si racoros, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare:

* ca regula generala, inainte de utilizarea unui preparat cosmetic este indicat a se efectua un test in pliul cotului, cu cel putin 24 de ore inainte de aplicare

* este un ulei ce contine in mod natural molecule fotosensibilizante, nu este recomandat in cosmetice aplicate pe pielea ce se expune la razele solare, in afara celor care se clatesc de pe piele

* a se evita contactul cu ochii

* contraindicat in trim I de sarcina

* a nu se lasa la indemana copiilor

* uz extern; uzul intern se recomanda sub indrumarea unui medic sau aromaterapeut

0
(0 recenzii)
5 stele
(0)
4 stele
(0)
3 stele
(0)
2 stele
(0)
1 stele
(0)
Recenzia ta
Istoricul tau
Arrow up icon
Produsul a fost adaugat in cos
Finalizează comanda

Cumparate frecvent impreuna