Produsul a fost adaugat in cos

Ulei de coacaze negre, 25 ml, Mayam

Cod produs: 6424414015018

Producator: MAYAM

13.20 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Ulei de coacaze negre, 25 ml, Mayam

 

Bogat in substante regeneratoare si antioxidante, este o alegere buna pentru aplicatii antirid si anti-aging, este recomandat in special pentru tenul matur, tern, cu aspect imbatranit. Se poate folosi si in preparate destinate ingrijirii pielii sensibile.

 

Metoda de obtinere: prin presare urmata de rafinare

 

Proprietati organoleptice: lichid clar de culoare galbuie, vascozitate redusa, miros fin caracteristic

 

Pe piele: se absoarbe rapid in piele, are textura usoara si confera senzatie destul de uscata

 

Ingrediente (INCI): ribes nigrum seed oil

 

Proprietatile uleiului de coacaze negre :

* antirid, ajuta la prevenirea imbatranirii premature a pielii

* antioxidant, contribuie la reducerea proceselor oxidative si a daunelor cauzate de radicalii liberi

* anti-age, contribuie la mentinerea unui aspect mai tanar si sanatos al pielii

* regenerator si revitalizant

* imbunatateste elasticitatea pielii

* calmant si antiinflamator, ajuta la reducerea proceselor inflamatorii cutanate

* atenueaza roseata si iritatiile pielii

* contribuie la protejarea barierei hidrolipidice a pielii

 

Recomandari, aplicatii:

* este un ulei potrivit pentru toate tipurile de ten

* ingrijirea tenului matur, ridat, tern, cu aspect obosit

* in tratamente antirid preventiv si curativ

* ingrijirea pielii cu elasticitate scazuta

* ingrijirea pielii afectate de iritatii, eczeme, roseata

* ingrijirea pielii din zona ochilor

* ingrijirea pielii sensibile, fragile, reactive

* ingrijirea manilor si a unghiilor

* ingrijirea parului

 

Cum se foloseste uleiul de coacaze in cosmetica:

* se poate folosi pe piele ca atare sau ca ingredient pentru prepararea cosmeticelor

* combinat cu alte uleiuri vegetale, ca ulei facial sau ser uleios

* ca ingredient in creme, seruri, emulsii, balsamuri, masti

* ca ingredient pentru prepararea de creme de zi, creme de noapte, seruri, crema contur de ochi

* ca ingredient pentru prepararea de creme si balsamuri destinate ingrijirii pielii cu probleme

* alaturi de alte ingrediente pentru prepararea de creme de mani

* simplu, aplicat pe par pe varfurile uscate sau combinat cu alte ingrediente pentru prepararea de masti, creme si balsamuri capilare

 

Mod de pastrare: la loc uscat, de preferinta sub 19°C, ferit de lumina directa

 

Date de siguranta, precautii in utilizare: uz cosmetic


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
7 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Nachiu A.
06 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 28 aprilie 2020
Maria B.
27 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 18 octombrie 2020
Simona G.
24 februarie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 16 februarie 2021
simona c.
06 aprilie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 26 martie 2021
Dumitru L.
27 aprilie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 aprilie 2021
Neti J.
01 iunie 2021
Rating: 5

Excelent pentru unghii și cuticule!

a cumparat acest produs în 21 mai 2021
simona c.
21 octombrie 2021
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 octombrie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu