Produsul a fost adaugat in cos

Altrient C (vitamina C lipozomala), 30 pliculete, LivOn Labs

Cod produs: 1230000026000

Producator: LivOn Labs

259.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Altrient® C (30 pliculete)

Vitamina C 1000mg lipozomală pentru absorbție maximizată

 

Vitamina C contribuie la:

- întărirea sistemului imunitar;

- scăderea colesterolului;

- metabolizarea proteinelor;

- creșterea absorbției de fier în intestin;

- protejarea țesuturilor și celulelor împotriva radicalilor liberi/stresului oxidativ;

- formarea colagenului pentru o piele sănătoasă și radioasă,

- vase de sânge curate, oase și cartilaje puternice.

 

Vitamina C 1000mg lipozomală

Altrient® C

 

Dezvoltată de liderii mondiali în tehnologia formulării lipozomale - LivOn Labs

 

Altrient® C este soluția perfectă datorită metodei dovedite științific de incapsulare lipozomală a vitaminei C.

Această metodă de livrare a nutrienților direct la nivel celular, prin încapsularea nutrientului într-o bulă microscopică de fosfolipide, protejându-l de elementele distructive din sistemul digestiv este cea mai eficientă metodă de asigurare a necesarului de vitamina C.

Altrient C  este printre finalistii la sectiunea Alimentatie Integrativa la Premiile pentru Inovatie si Cercetare Cosmopharma 2018.

Expozitia Cosmofarma este evenimentul  european nr 1 pentru profesionistii din domeniul sanatatii si frumusetii.

Detalii despre eveniment gasiti accesand linkul de mai jos:

 

FINALISTI 2018

 

altrient logo

Ingrediente: Vitamina C (ascorbat de sodiu) 1000 mg, fosfolipide din lecitină 1000 mg,apă deionizată,  etanol, acid citric (regulator de aciditate).

Nu conţine: Coloranţi sau arome sintetice, zahăr, amidon, organisme modificate genetic, derivaţi din carne şi lapte, grâu, gluten, drojdie.

Doză recomandată: Un pliculeţ odată sau de două ori pe zi.

 

Mod de administrare: Tăiaţi sau rupeţi capătul crestat al pliculeţului şi stoarceţi conţinutul în 30-60 ml de apă sau băutura preferată rece şi consumaţi pe stomacul gol cu minim 15 minute înainte de masă.

 

Conţinutul pliculeţului nu se va dizolva în apă.

mod de administrare altrient

 

*Observație: Conținutul plicului se stoarce în păhărelul umplut cu apă, nu în paharul gol peste care se toarnă apă deoarece gelul este foarte aderent și se lipește de pahar.

 

Atentie! A nu se lăsa la indemâna şi la vederea copiilor mici. A se păstra în ambalajul original, la loc uscat, ferit de razele soarelui.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o dietă variată şi echilibrată şi un mod de viaţă sănătos. A nu se depăşi doză recomandată zilnic.

 

 

Nu se administrează copiilor și femeilor în perioada de sarcină și alăptare.

altrient x 3 economy pack

Valabilitate: A se consuma de preferinţă înainte de: vezi data înscrisă pe ambalaj.

Producător: LivOn Laboratories, Inc. USA

Conţinut: Cutie cu 30 pliculeţe a 5,7 ml

 

Notificare: AC2193/13.02.2018

ingrediente active altrient c

Ce este tehnologia Lypo-Spheric™?

 

Suplimentele nutritive tradiţionale cum sunt capsulele, comprimatele, pulberile şi chiar şi o serie de nutrienţi din alimentaţia zilnică nu sunt absorbite eficient de organism. Parte din ele se pierde fără să ajungă la celule unde este nevoie.

Sistemul de absorbţie Lypo-Spheric™ patentat de LivOn Labs maximizează absorbţia nutrienţilor prin utilizarea lipozomilor.

Lipozomii sunt micro-sfere umplute cu lichid alcătuite din fosfolipide esenţiale.

Această structură lipozomală nu doar protejează nutrienţii activi de-alungul tubului digestiv, dar permite lipozomilor să livreze în totalitate nutrienţii către celulele organismului.

În doar câteva minute de la administrarea suplimentelor încapsulate Lypo-Spheric™ lipozomii încărcaţi cu nutrienţi intră în sistemul circulator sanguin intacţi şi eliberează nutrienţii direct celulelor.

Tehnologia de încapsulare Lypo-Spheric™ patentată de LivOn Labs oferă cel mai intalt grad de absorbţie a nutrienţilor pe cale orală, surclasând toate celelalte formulări ale suplimentelor.

Diferenţa este în absorbţie ! Luaţi-vă vitaminele încapsulate cu tehnologia Lypo-Spheric™!

 

 

Intrebari frecvente:

 

În ce momente ale zilei este cel mai bine de administrat produsele Altrient®?

Aceste produse nu trebuiesc luate într-un moment anume al zilei dar, totuși, noi recomadăm administrarea lor dimineața și/sau în prima parte a după-amiezii. Dacă se administrează în partea a doua a după-amiezii, efectul lor poate cauza prea multă energie ce vă poate afecta programul de somn. Vă recomandăm, de asemenea, să luați produsele pe stomacul gol, astfel încât să se asigure un aport maxim și rapid în fluxul sanguin.

 

Care este doza zilnică recomandată pentru produsele Altrient®?

Doza recomandată pentru fiecare produs Altrient® este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie inainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsele Altrient® nu se recomandă pentru prevenirea, vindecarea sau tratarea de boli sau a anumitor stări de sănatate. Dacă aveți o anumită problemă de sănătate, vă recomandăm consultarea medicului de familie care are competența de a vă indica tratamentul medical specific problemei dvs.

 

Produsele  Altrient® se administrează  pe stomacul gol?

Recomandăm administrarea produsului pe stomacul gol pentru a fi preluat  mai rapid în fluxul sanguin. Chiar dacă se administrează în timpul mesei sau după mese, produsul se va absorbi în totalitate de către organism.

În cazul persoanelor predispuse la scăderi ale nivelului de zahar din sânge, se recomandă administrarea produsului Altrient®B chiar înainte de gustare sau înaintea meselor. Se recomandă evitarea substanțelor hipoglicemice, cum ar fi, de exemplu, cafeina.

 

Pot să iau produsele Altrient® în același timp?

Da, produsele Altrient®se pot administra în același timp.

 

Există suplimente sau medicamente care nu ar trebui adminstrate împreună cu produsele  Altrient®?

Produsele Altrient® conțin substanțe nutritive de mare potență care nu trebuie să interfereze cu alte suplimente alimentare obișnuite atunci când sunt administrate de către o persoană sănătoasă. Dacă luați alte suplimente alimentare, vă recomandăm să îl consultați mai întâi pe medicul dvs înainte de a adăuga suplimente Altrient® în regimul dvs.

Aceste produse, care conțin substanțe nutritive bine analizate în urma cercetarilor medicale, sunt administrate de către milioane de persoane din lumea întreaga lume; este posibil să produsele să interfereze cu anumite medicamente. De exemplu, vitamina C, sub orice formă, poate diminua efectul warfarinei. Recomandăm tuturor celor care iau aceste medicamente să își administreze vitamina C sau orice alt antioxidant numai sub îndrumarea medicului; astfel, prelungirea timpului de protrombină va fi posibilă.

Dacă vă aflați în timpul unui tratament medicamentos, vă recomandăm să vă consultați medicul dvs sau farmacistul înainte de a lua oricare dintre  suplimentele Altrient®. Vă recomandăm, de asemenea, să vă adresați medicului dvs înainte de a lua Altrient R-ALA dacă luați medicamente care scad glucoza sau dacă luați tratament pentru hipo sau hiper-tiroidă.

 

Lecitina din floarea soarelui este mai sigură decât lecitina din soia?

Majoritatea produselor fitochimice din soia se găsesc și în semințele de floarea soarelui care reprezintă sursa de lecitină din floarea-soarelui. Ca și boabele de soia, semințele de floarea-soarelui sunt cunoscute ca având inhibitori de protează, fitati (acid fitic), saponine, izoflavoni, oxalați și multe altele.

Nu am găsit nicio dovadă că lecitina de soia sau cea de floarea-soarelui ar fi  nesigure. Lecitina din floarea-soarelui  este o sursă minunată de fosfolipide; nu va conține aceleași cantități de substanțe fitochimice ca întreaga sămânță de floarea-soarelui. Același lucru este valabil și pentru lecitina din soia de bună calitate și pentru fosfolipidele purificate extrase din lecitina de soia – acestea  nu vor conține niciodată aceleași cantități de substanțe fitochimice pe care le conțin boabele brute de soia.

Dr. Katherine Phillips de la Institutul Politehnic și Universitatea de Stat din Virginia, a prezentat o compilație cuprinzătoare a gamei de substanțe  fitochimice găsite în semințele de floarea-soarelui în lucrarea sa din aprilie 2000, „Fitochimicele din florea sorelului (Helianthus annuus). Această lucrare se poate descărca pe de site-ul Asociației Naționale de Floarea Soarelui.

 

Produsele Altrient® conțin și proteină din soia?

În aceste produse folosim fosfolipide esențiale (EPL), care sunt fabricate din lecitină de soia nemodificată genetic. Practic, întreaga proteină de soia, (care îngrijorează persoanele alergice la această substanță), este eliminată din aceste fosfolipide în timpul procesului de extracție. Deși nu putem garanta că produsele noastre nu conțin urme de proteine din soia, efectuăm, în mod obișnuit, teste ADN pe fiecare produs în diferite laboratoare independente. Până în prezent, nici un laborator nu a detectat urme de proteine de soia în produsele noastre.

 

Ar trebui să consult medicul meu înainte de a lua produsele Altrient®?

Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe orice program de dietă, de exerciții sau de administrare de suplimente, cât și înainte de a lua orice medicament sau dacă bănuiți că aveți o problemă de sănătate.

De asemenea, trebuie să vă adresați medicului dumneavoastră înainte de a începe un program de administare de suplimente care includ orice formă de vitamina C dacă aveți hemocromatoză, anemie hemolitică, deficiență de G6PD, dacă știți că aveți probleme cu rinichii sau dacă aveți insuficiență renală cât și dacă utilizați în prezent un anticoagulant de sânge cum ar fi warfarina.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pentru femeile însărcinate sau pentru cele care alăptează ?

Întrucât produsele Altrient® conțin substanțe nutritive vitale atât pentru sănătatea mamei cât și a copilului, vă recomandăm să consultați medicul dumneavoastră înainte de a consuma suplimentele Altrient® în timpul sarcinii sau alăptării.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pentru copii ?

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Adresați-vă medicului copilului dvs înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

 

Produsele Altrient® sunt recomandate pentru animalele de companie ?

Produsele Altrient® au formule concepute pentru oameni. Unii dintre clienții noștri au ales să-și suplimenteze alimentația animalelor de companie cu Altrient® C și GSH și s-au obținut rezultate pozitive. Vă recomandăm să consultați medicul veterinar înainte de a începe orice program de dietă cu suplimente pentru animalele dvs de companie.

 

De ce produsele Altrient® nu se dizolvă în apă ?

Lipsa de solubilitate este cea care face lipozomii să fie impermeabili la acizii gastrici și la sărurile biliare. De asemenea, lipsa de solubilitate le oferă ecestora acces rapid și ușor în fluxul sanguin și le permite să gliseze alături de membranele celulare în timp ce transportă, rapid și în siguranță, substanțele nutritive până la destinația urmărită.

 

Se pot amesteca produsele Altrient® într-un mixer sau blender ?

Nu recomandăm amestecarea niciunuia dintre produsele Altrient® în mixer sau blender.

Suplimentele Altrient® sunt încapsulate în lipozomi. Deși aceste capsule mici sunt impermeabile la sucurile digestive și protejează conținutul lor valoros împotriva degradării cauzate de oxidanți, ele se pot deteriora la căldură sau dacă sunt agitate puternic.

 

Pot să amestec produsele Altrient® în băuturi calde cum ar fi în cafea sau ceai ?

Nu recomandăm amestecarea produselor Altrient® în băuturi calde cum ar fi cafeaua sau ceaiul. Pentru cele mai bune rezultate, vă recomandăm să înghițiți produsul cu o băutură rece.

 

Mai pot folosi un produs dacă acesta a stat o perioadă de timp în frig sau la temperaturi ridicate ?

Sigur că da! Produsele Altrient® au fost testate privind modificările de consistență și concentrație a ingredientelor la temperaturi de -20° C și de +40°C. Chiar dacă se depozitează la -20°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de cel puțin 2 luni; însă integritatea lipozomilor poate fi deteriorată atunci când produsul este înghețat mai mult de 2 luni. Iar dacă produsul se depozitează la 40°C, ingredientele active vor rămâne eficiente timp de 1-2 luni.

 

Produsele Altrient® conțin ingrediente modificate genetic (GM) ?

Nu ! Toate produsele Altrient®sunt 100% nemodificate genetic.

 

De ce în toate produsele Altrient® s-au folosit conservanți?

Conservanții sunt utilizați în produsele noastre pentru a preveni creșterea bacteriilor dăunătoare și a mucegaiului. Folosim conservanți care se potrivesc cel mai bine pentru fiecare formulă în parte. De asemenea, folosim doar cantitatea minimă necesară pentru a vă oferi produse sigure și eficiente.

 

În ambalajul produselor Altrient® se folosește folie de protecție ?

Plicul de Altrient® este compus dintr-un material de argint, laminat cu două straturi de polietilenă pentru a asigura o barieră între stratul de folie și produsul lichid. Această barieră protejează produsul împotriva eventualelor scurgeri de lichid cât și împotriva pătrunderii de oxigen sau de umiditate.

 

Se mai poate utiliza Altrient® C dacă pliculețele sunt bombate?

Da! Este posibil ca plicurile să de umfle deoarece aerul latent din procesul de umplere tinde să se extindă în timp. Însă acest lucru nu afectează calitatea produsului.

 

Cum pot identifica un supliment cu lipozomi „legitim” încapsulați?

Cercetarea celor mai bune tehnici de formulare și a proceselor de fabricare a suplimentelor încapsulate în lipozomi a însemnat ani întregi de muncă din partea noastră. Lucrăm cu experții de top din țară în domeniul lipozomilor și aceștia pot evalua calitatea unui produs lipozomal prin analiza ingredientelor, a dimensiunilor particulelor și a testelor de eficiență a încapsulării lipozomilor. Deci, ca și parte a cercetării noastre în curs de desfășurare, noi analizăm fiecare supliment lipozomic pe care îl experimentăm.

Întrucât nu putem împărtăși detaliile exacte ale fiecărui produs lipozomal, vă putem oferi sfaturi cu privire la unele noțiuni de bază pe care să le căutați atunci când doriți să determinați calității unui supliment lipozomal.

 


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
47 review-uri

Citeste parerile clientilor nostri
Ciocu Slageana
Scris în 14 mai 2018

Am inceput sa folosesc vit c altrient. Pe poate folosi pe viata, zilnic cate un pliculet? Am citit undeva ca nu este ok prea multa vit c in organism. Se face o cura sau? Multumesc!

Obio
Scris în 15 mai 2018

Doza recomandată pentru fiecare produs Altrient este de un plic, o dată sau de două ori pe zi. Recomandăm consultarea medicului de familie înainte de administrarea unor doze mai mari decât cele recomandate.

Vă rugăm să țineți cont de faptul că produsel

ana b.
15 mai 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 mai 2018
Corcea I.
24 mai 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 15 mai 2018
ROXANA N.
14 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 iunie 2018
Cristina R.
14 iunie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 iunie 2018
Roxana L.
14 august 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 august 2018
Ana I.
06 septembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 29 august 2018
Vlad T.
11 septembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 04 septembrie 2018
Adina T.
18 septembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 10 septembrie 2018
Valentina P.
25 decembrie 2018
Rating: 5

a cumparat acest produs în 17 decembrie 2018
LAVINIA L.
15 ianuarie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 05 ianuarie 2019
LAVINIA L.
30 ianuarie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 ianuarie 2019
LAVINIA L.
30 ianuarie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 ianuarie 2019
Claudia M.
05 februarie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 25 ianuarie 2019
Cristina M.
24 februarie 2019
Rating: 5

Dupa 2saptamani aspect vizibil imbunatatit al pielii in special asupra acneei, semnelor de la acnne, sebumului, punctelor negre. Recomand!acest produs merita toti banii, absobtie imediata. Dupa 15min de la administrarea vitaminei C am luat si fier sucroso

a cumparat acest produs în 10 ianuarie 2019
Prisacaru Daniela
Scris în 06 martie 2019

De la ce varsta se poate administra produsul?

Obio
Scris în 07 martie 2019

Produsele Altrient® sunt concepute pentru adulți. Va rugam sa va adresati medicului înainte de a-i administra copilului un produs Altrient®.

Iulia S.
18 martie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 09 martie 2019
Iulia S.
19 aprilie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 aprilie 2019
Zamfir A.
23 aprilie 2019
Rating: 5

Sunt foarte multumita de acest produs!

a cumparat acest produs în 14 aprilie 2019
Sabina Ioana C.
23 mai 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 15 mai 2019
CRISTINA K.
06 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 29 mai 2019
Sorin A.
17 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 08 iunie 2019
Gina D.
21 iunie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 iunie 2019
ANCA G.
27 iunie 2019
Rating: 5

Efectul vitaminei C s-a simtit dupa 2 zile de la inceperea consumului ei.

a cumparat acest produs în 18 iunie 2019
Ciprian Ioan V.
08 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 28 iunie 2019
CRISTINA K.
10 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 02 iulie 2019
cristina b.
19 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 10 iulie 2019
Iulia S.
30 iulie 2019
Rating: 5

a cumparat acest produs în 22 iulie 2019
Udrea C.
23 aprilie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 14 aprilie 2020
Daniela A.
30 aprilie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 19 aprilie 2020
Ciprian Ioan V.
14 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 04 mai 2020
Andreea S.
26 mai 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 03 mai 2020
Udrea C.
25 iunie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 15 iunie 2020
Alexandru M.
01 iulie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 23 iunie 2020
Ciprian Ioan V.
08 iulie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 01 iulie 2020
Iulia S.
19 august 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 11 august 2020
Corina M.
21 august 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 august 2020
Carmen P.
19 septembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 10 septembrie 2020
Ioana A.
21 septembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 septembrie 2020
Iulia S.
22 septembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 14 septembrie 2020
Angela P.
08 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 25 septembrie 2020
Tanase florentina .
08 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 30 septembrie 2020
georgiana a.
14 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 06 octombrie 2020
georgiana a.
23 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 13 august 2020
Adrian I.
30 octombrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 21 octombrie 2020
Diana F.
17 noiembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 09 noiembrie 2020
Cornelia B.
09 decembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 27 noiembrie 2020
Anca B.
14 decembrie 2020
Rating: 5

a cumparat acest produs în 07 decembrie 2020
Safta A.
02 aprilie 2021
Rating: 5

Foarte foarte bun

a cumparat acest produs în 25 martie 2021
Vezi toate parerile clientilor nostri Vezi mai putin
Adauga un comentariu