Masa de cacao bio 250g Obio

- Nou
Cod produs: 6426333000014
Produs de: Obio
-
Fara zahar adaugat
-
Certificat Bio
-
Vegan
-
Raw
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
-
Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
-
Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
-
30 zile drept de retur gratuit

83.42 Lei
Cu TVA inclus
- 3% reducere
- 5% reducere
Masa de cacao bio 250g Obio
Masa de cacao se produce prin macinarea boabelor de cacao. In timpul macinarii, grasimea de cacao naturala din boabe se topeste, iar boabele de cacao devin o pasta, numita masa de cacao. Masa de cacao poate deveni treptat solida dupa macinarea la temperatura camerei.
Masa de cacao este materia prima utilizata pentru fabricarea ciocolatei, grasimii de cacao, pudrei de cacao si a tuturor celorlalte produse din ciocolata.
Va puteti bucura de masa de cacao Obio pur si simplu, aceasta fiind ciocolata neindulcita! Pe langa faptul ca poate fi consumata direct, se poate adauga si la micul dejun. Poate fi combinata cu nectar de agave sau alt indulcitor. Poate fi macinata si adaugata in inghetata raw sub forma de fulgi de ciocolata, sau puteti crea o tableta de ciocolata raw.
Ingrediente: 100% masa de cacao*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 2423Kj/ 588Kcal
Grasimi: 51.6g din care saturate 32.3g
Carbohidrati: 4.7g din care zaharuri <0.1g
Proteine: 14g
Fibre: 24.5g
Sare: 0.006g
Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.
Produs certificat ecologic
Tara de origine: Peru
Gramaj: 250g
Este un produs excelent pentru a face ciocolata de casa sau creme de ciocolata pentru torturi si prajituri
cea mai buna forma de ciocolata
Un produs de buna calitate cu o adevarata aroma de cacao cruda.
O cacao de calitate, delicioasa!
Are un miros /parfum extraordinar de bun!
Excelent produs!
Produs de calitate
Excelenta
E ceva deosebit, doar pentru cunoscători
Este foarte gustoasă
” Cacao liquor este un produs raw, care se obtine prin presarea boabelor intregi de cacao si incalzirea acestora la temperaturi joase (pana in 40 de grade). “
Ar fi indicat sa se menționeze la cate grade a fost topită.
Arata bine, gustul e asa cum trebuie, recomand!!
Excelent!
Nota 10