Grasime de cacao criollo bio 250g Obio

Cod produs: 6426333000670
Produs de: Obio
-
Fara zahar adaugat
-
Certificat Bio
-
Vegan
-
Raw
-
Fara gluten
-
Fara lactoza
Pentru moment produsul nu este in stoc. Puteti lasa mai jos o adresa de email si va vom anunta cand va fi disponibil din nou. Multumim.
-
Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
-
Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
-
30 zile drept de retur gratuit

103.02 Lei
Cu TVA inclus
Grasime de cacao criollo bio 250g Obio
Grasimea de cacao este produsa prin macinarea boabelor de cacao. In timpul macinarii, grasimea naturala de cacao din boabe se topeste si se produce sub forma de napolitana. Grasimea de cacao poate fi consumata, avand un gust placut de ciocolata. Grasimea de cacao Obio poate oferi un gust delicios smoothie-urilor, deserturilor, inghetatei, prajiturilor, etc. Se poate folosi de asemenea si extern, pentru piele.
Se potriveste oricarui tip de retete si este usor de utilizat. Fiind o grasime foarte stabila, grasimea de cacao Obio contine antioxidanti naturali care pot opri rancezirea si ii confera o durata de pastrare de doi pana la cinci ani. Grasimea de cacao are o textura fina, un parfum dulce si proprietati emoliente, si este utilizat pe scara larga ca ingredient in produse cosmetice si de ingrijire a pielii cum ar fi sapunuri si lotiuni.
Ingrediente: 100% grasime de cacao*
*din agricultura ecologica
Valori nutritionale/100g:
Energie: 3689Kj/ 897Kcal
Grasimi: 99.7g din care saturate 62.7
Carbohidrati: <0.1g din care zaharuri <0.1g
Proteine: <0.1g
Fibre: <0.1g
Saruri: <0.005g
Conditii de pastrare: A se pastra intr-un loc uscat si racoros, ferit de lumina directa a soarelui.
Produs certificat ecologic
Tara de origine: Peru
Gramaj: 250g
Mult mai bun, poate cel mai bun in comparatie cu ce am mai cumparat de pe la plafar... Mirosul puternic si placut iar pe papilele gustative lasa un gust si aroma perfecte, in comparatie cu alt unt gustat ce s_a conportat gretos, uleios pe limba si gustul fad.
Foarte bun
Il folosesc impreuna cu masa de cacao sa fac ciocolata. Le topesc (in baie de aoa) si le amestec cu sirop de agave, vanilie. Pun in forme si adaug migdale sau alune intregi in forme. Ciocolata este delicioasa.
Aproape bun!
Mă încântă. Le folosesc cu drag și încredere produsele dumneavoastră! :-)
Miros divin! Efectele se vad aproape imediat. Pielea ramane catifelata si hidratata.
10