Produsul a fost adaugat in cos

Storcator fructe si legume, Hurom GH Chef

Cod produs: 9521

Producator: Hurom

1399.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Hurom GH Chef storcător multifuncţional cu presare la rece

 

Puterea sucului din frunze și rădăcinoase dure într-o prezentare de excepție. Hurom pune accent pe fiabilitate, pe eficiență sporită și pe putere brută de stoarcere. Hurom GH Chef storcător multifuncţional cu presare la rece este singurul aparat Hurom din gama curentă care beneficiază de un motor de 200 W și un reductor reproiectat pentru a asigura putere uriașă de stoarcere indiferent cât de dure sunt ingredientele pe care doriți să le introduceți în aparat. Este un storcător orizontal ceea ce înseamnă că se va comporta mai bine în cazul rădăcinoaselor dure și al frunzelor decât cele verticale, de aceea îl recomandăm călduros acelora dintre dumneavoastră care fac cure de detoxifiere cu sucuri din frunze sau rădăcinoase, însă nu va fi la fel de delicat cu fructele moi, deși eficiența este foarte apropiată de cea a celor verticale. Hurom GH Chef prezintă o duză de ajustare a presiunii de stoarcere, astfel, în funcție de ingredientul pe care îl introduceți puteți să modificați presiunea la care aparatul presează ingredientele, într-un interval de la 1 la 5, pentru a obține mereu cele mai bune rezultate. În acest sens, în manualul de utilizare regăsiți un ghid util care vă indică nivelul de presiune care trebuie folosit în funcție de ingredientul introdus. Hurom GH Chef redefinește conceptul de multifuncționalitate, fiind mai mult decât un storcător de fructe, legume și frunze. Duzele suplimentare incluse în pachetul aparatului vă ajută să obțineți preparate ale bucătăriei vegane sau chiar baghete de pâine și spaghete* . Pachetul conține două site, una dintre acestea are găuri și se folosește, pentru sucuri, cu ajutorul acestei site puteți obține sucuri din fructe, legume sau frunze. Cealaltă sită nu are găuri și o puteți folosi pentru a prepara diverse combinații din dieta raw-vegană, să obțineți pateuri din vegetale, spaghete sau baghete de pâine, în combinație cu ajustarea pe aparat a duzelor suplimentare incluse în pachet. GH Chef redefinește conceptul de multifuncționalitate și te ajută să mănânci și să bei sănătos!

în cazul în care doriți să obțineți altceva decât suc de fructe, legume sau frunze cu ajutorul aparatului Hurom GH Chef storcător multifuncţional cu presare la rece, consultați manualul de utilizare sau solicitați mai multe informații importatorului.
**Garanția oferită de Hurom România pentru acest model este de 5 ani pentru motor, respectiv 2 ani pentru restul pieselor.

 

Specificaţii:

 

 
6,40 KG
 
Garanție: 2/5 ani**
 
220-240 V, 50 Hz,
200 W
 
Monofazat, cu inductie + reductor
 
Ax melcat orizontal
 
Max. 30 de minute
 
424x163x345mm
 
Plastic

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu