Produsul a fost adaugat in cos

Starter pack Neletab

2.00 2.00 (1 review)

Cod produs: 8437021565157

Producator: Neletab

111.38 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Starter pack Neletab - pentru sticla, baie, si multi-suprafete

Un pachet perfect pentru a incepe sa folositi tabletele de curatenie Neletab. Dupa achizitionarea acestui pachet, veti avea toate cele 3 reciepiente cu pulverizator, urmand sa mai comandati ulterior doar tablete.

Pachetul contine:

1 recipient din aluminiu de 750ml cu pulverizator, reutilizabil, personalizat cu detergentul pentru sticla
1 recipient din aluminiu de 750ml cu pulverizator, reutilizabil, personalizat cu detergentul de baie
1 recipient din aluminiu de 750ml cu pulverizator, reutilizabil, personalizat cu detergentul pentru multi-suprafete
1 tableta pentru curatat sticla
1 tableta pentru curatat baia
1 tableta pentru curatat multi-suprafete

Adaugi o tableta in 750ml apa si gata, ai obtinut 750ml de detergent. Daca nu ai deja un recipient de 750ml cu pulverizator, iti recomandam recipientul de 750ml din aluminiu, reutilizabil, de la Neletab. 

Folosind tabletele Neletab iti poti prepara acasa detergentii doar adaugand apa. Ajuti in acest mod la reducerea semnificativa a poluarii cauzate de transport in cazul detergentilor clasici, care sunt grei si voluminosi. Detergentii clasici contin pana la 90% apa, iar companiile dar si clientii platesc sume importante pentru a transporta.... apa. 

Avantajele folosirii tabletelor Neletab pentru a prepara acasa detergentii doar adaugand apa:
-sunt la fel de eficace precum detergentii clasici gata preparati;
-ocupa de pana la 300 de ori mai putin spatiu decat detergentii clasici gata preparati;
-folosirea tabletelor ajuta la reducerea poluarii datorita nevoilor de transport mult reduse pe intreg lantul de aprovizionare;
-folosirea ingredientelor derivate din materie prima naturala le fac mai putin nocive pentru oameni si pentru mediu.

Ingrediente:
Tableta pentru curatat sticla: citric acid, sodium carbonate, ethoxylated alcohol, potassium sorbate.
Tableta pentru curatat baia: citric acid, fumaric acid, sodium carbonate, alkoxylated alcohol, parfum.
Tableta pentru curatat multi-suprafete: citric acid, sodium carbonate, ethoxylated alcohol, potassium sorbate, sodium benzoate, fragrances.

Mod de folosire: introduceti o tableta in recipientul reutilizabil de 750ml, si umpleti cu apa. Tableta se dizolva in aproximativ 4 minute. 
Dupa dizolvare, puteti incepe sa folositi detergentul.

Fabricat in Spania

Pachet cu 3 tablete + 3 recipiente


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
1 review

Citeste parerile clientilor nostri
Diana B.
08 august 2022
Rating: 2

GREENWASHING. Dar a trebuit sa incerc ca sa vad care-i treaba, fiind foarte interesata de tot ce reprezinta o alternativa la plastic. Recipientele din alumimiu de 750 ml sunt ok dar capetele pulverizatoare din plastic nu prea, din cauza ca se desurubeaza si nu au pozitie on/off. Asta le face cam enervante la folosit. Apoi, pentru ce sunt, imi pare scump acest kit. Tabletele sunt mici, ineficiente si ambalate individual in plastic, apoi in cutiuta din carton. Mai bine pastrezi un recipient de la solutia de geamuri sau altceva si il umpli cu solutie de apa cu otet/spirt/etc. Mult mai ecologic, minus resursele cheltuite pentru producerea acestui kit. Il pastrez, pentru ca pro sunt tuburile din aluminiu care ar trebui sa reziste mult timp in fata recipientelor din plastic, la un moment dat casante. Poate le schimb capul pulverizator...

a cumparat acest produs în 30 iulie 2022
Adauga un comentariu