Produsul a fost adaugat in cos
  • - 15%

Sweet Moments - Lumanare cu Flori de Bumbac, Humance Cosmetics

Cod produs: 103779

59.00 Lei

50.15 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Sweet Moments - Lumanare cu Flori de Bumbac, Humance Cosmetics

 

Momente dulci si simple - despre asta este lumanarea “Sweet moments” cu aroma de flori de bumbac. Creata din ceara de soia 100% naturala, vegana si non-toxica, lumanarea emana o cantitate redusa de fum si emana un parfum sublim.

 

Recomandari de ardere in siguranta a lumanarilor:

Lumanarea are flori uscate la suprafata, ceea ce va produce o crestere a flacarii la prima ardere. Aveti grija ca deasupra lumanarii sa nu existe niciun obiect.

Nu lasati o lumanare aprinsa nesupravegheata ori la indemana copiilor sau a animalelor de companie si nu aprindeti lumanari in spatii usor inflamabile; 

Intotdeauna asigurati-va ca lumanarea aprinsa este pozitonata pe o suprafata rezistenta la temperaturi inalte. 

 

O lumanare nu se lasa aprinsa mai mult de 4 ore - 4 ore si jumatate.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu