Produsul a fost adaugat in cos

Floria, fertilizant eco pentru plante cu flori, 500 ml, Norofert

Cod produs: 2F50019061

Producator: Norofert

74.40 Lei

cu TVA inclus
Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Floria, fertilizant eco pentru plante cu flori, 500 ml, Norofert

 

Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori este un ingrasamant cu un continut ridicat de aminoacizi organici vegetali, microelemente si bor. Continutul ridicat de aminoacizi organici vegetali, microelemente si bor asigura o inflorescenta bogata si stimuleaza cresterea intensiva a florilor.

Se poate folosi pentru toate tipurile de plante cu flori si are un efect rapid si vizibil.

Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori este recomandat a fi folosit pentru plantele de camera, de balcon si de gradina. Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori asigura o inflorire spectaculoasa a plantelor de camera si de balcon, fiind extrem de util in egala masura si atunci cand este aplicat la plantele de exterior.

Avantajele aplicarii aminoacizilor organici vegetali:

Datorita formulei 100% asimilabile de catre plante, produsul sporeste procesul de inflorescenta si imbunatateste fotosinteza.

Mod de aplicare:

Produsul se poate aplica direct pe frunze de primavara pana toamna, o data pe saptamana prin pulverizari repetate pana cand particulele de fertilizant ajung pe toata suprafata plantei.

ATENTIE! NU TREBUIE SA REALIZATI O IMBAIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de 20 cm, suficient cat particulele sa ajunga pe suprafata frunzelor.

Nu depasiti frecventa recomandata pentru a evita supra-mineralizarea plantelor. Nu aplicati pe flori! Agitati flaconul inainte de pulverizare! 

Stocare si precautii:

Pastrati recipientul la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a luminii si a razelor de soare! Temperatura recomandata de pastrare: 5-20 grade Celsius.

A nu se tine la indemana copiilor!

Alte informatii:

Produsul contine materii prime folosite in agricultura ecologica.

Produsul nu este toxic pentru om si animale si respecta toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere in aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile si restrictiile agriculturii ecologice.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu