Produsul a fost adaugat in cos
  • NOU

Floria, fertilizant eco pentru plante cu flori, 500 ml, Norofert

Cod produs: 2F50019061

Producator: Norofert

74.40 Lei

cu TVA inclus
Produs in Romania, Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Floria, fertilizant eco pentru plante cu flori, 500 ml, Norofert

 

Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori este un ingrasamant cu un continut ridicat de aminoacizi organici vegetali, microelemente si bor. Continutul ridicat de aminoacizi organici vegetali, microelemente si bor asigura o inflorescenta bogata si stimuleaza cresterea intensiva a florilor.

Se poate folosi pentru toate tipurile de plante cu flori si are un efect rapid si vizibil.

Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori este recomandat a fi folosit pentru plantele de camera, de balcon si de gradina. Floria - fertilizant eco pentru plante cu flori asigura o inflorire spectaculoasa a plantelor de camera si de balcon, fiind extrem de util in egala masura si atunci cand este aplicat la plantele de exterior.

Avantajele aplicarii aminoacizilor organici vegetali:

Datorita formulei 100% asimilabile de catre plante, produsul sporeste procesul de inflorescenta si imbunatateste fotosinteza.

Mod de aplicare:

Produsul se poate aplica direct pe frunze de primavara pana toamna, o data pe saptamana prin pulverizari repetate pana cand particulele de fertilizant ajung pe toata suprafata plantei.

ATENTIE! NU TREBUIE SA REALIZATI O IMBAIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de 20 cm, suficient cat particulele sa ajunga pe suprafata frunzelor.

Nu depasiti frecventa recomandata pentru a evita supra-mineralizarea plantelor. Nu aplicati pe flori! Agitati flaconul inainte de pulverizare! 

Stocare si precautii:

Pastrati recipientul la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a luminii si a razelor de soare! Temperatura recomandata de pastrare: 5-20 grade Celsius.

A nu se tine la indemana copiilor!

Alte informatii:

Produsul contine materii prime folosite in agricultura ecologica.

Produsul nu este toxic pentru om si animale si respecta toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere in aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile si restrictiile agriculturii ecologice.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu