Produsul a fost adaugat in cos

Ceres, fertilizant eco pentru plante verzi, 500 ml, Norofert

Cod produs: 2F50018896

Producator: Norofert

74.40 Lei

cu TVA inclus
Produs in Romania, Certificat Bio,
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

Ceres, fertilizant eco pentru plante verzi, 500 ml, Norofert

 

Fertilizant ecologic pentru plantele verzi, asigura o hranire optima a acestora prin continutul sau echilibrat de aminoacizi si azot de natura organica (100% asimilabil).

Microelementele continute in produs asigura o nutritie completa si ajuta la intarirea sistemului imunitar al plantelor, facandu-le mult mai rezistente la boli.

Aplicat ca atare direct pe frunzele plantelor verzi produce o imbunatatire vizibila la doar cateva zile de la aplicare, rezultatul fiind cuantificat printr-o mai buna vigoare a plantei, frunze verzi si lucioase.

Avantajele aplicarii aminoacizilor organici vegetali:

Datorita formulei 100% asimilabile de catre plante, produsul sporeste numarul de frunze si imbunatateste procesul de fotosinteza, rezultatul fiind o cantitate mai mare de clorofila (plante mai sanatoase si mai verzi).

Mod de aplicare:

Produsul se poate aplica direct pe frunze pe toata perioada primaverii si a toamnei, de 3 ori pe saptamana (ex: Luni, Miercuri si Vineri) prin pulverizari repetate pana cand particulele de fertilizant ajung pe toata suprafata plantei.

ATENTIE! NU TREBUIE SA REALIZATI O IMBAIERE A PLANTEI! Produsul trebuie pulverizat de la o distanta de 20 cm, suficient cat particulele sa ajunga pe suprafata frunzelor.

Pe perioada verii si a iernii procesul se repeta, insa pulverizarea se face la baza plantei (de jur imprejurul ei). Agitati flaconul inainte de pulverizare!

Stocare si precautii:

Pastrati recipientul la loc uscat si racoros, departe de actiunea directa a luminii si a razelor de soare! Temperatura recomandata de pastrare: 5-20 grade Celsius.

A nu se tine la indemana copiilor!

Alte informatii:

Produsul contine materii prime folosite in agricultura ecologica.

Produsul nu este toxic pentru om si animale si respecta toate prevederile Reg. CE 889/2008 de punere in aplicare a Reg. CE 834/2007 privind regulile si restrictiile agriculturii ecologice.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu