Produsul a fost adaugat in cos

Sapun natural crema, Carbune activ si Rozmarin, 100g, Elixir H

Cod produs: 6427416140160

Producator: Elixir H

26.00 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3%
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5%
Asistenta comenzi(L-V: 10 - 17): 0752.498.740

 

Sapun natural crema, Carbune activ si Rozmarin, 100g, Elixir H

 

Acnee – da, acest sapun poate fi folosit atat pentru curatarea mainilor, cat si pentru curatarea tenului gras, mixt si acneic. Asta datorita actiunii de curatare a porilor in profunzime, purificare si calmare.

Carbunele activ are o putere mare de absorbtie si neutralizare a toxinelor si impuritatilor, regland excesul de sebum, ideal pentru acnee, ten gras, mixt. Totodata acesta este deosebit de eficient in eliminarea punctelor negre. Asta inseamna ca tenul va fi mai curat si mai luminos.

Uleiurile esentiale de rozmarin si lavanda potenteaza efectele carbunelui activ, patrunzand pana in straturile cele mai profunde ale pielii. Beneficiul este o actiune de tonifiere si revitalizare profunda.

Sapunul poate fi si un demachiant usor si este potrivit inclusiv pentru tenul barbatilor, chiar si pentru curatarea barbii.

Acest s​apun este manufacturat in transe mici, prin tehnica saponificarii la rece. Contine numai ​uleiuri vegetale pure, bogate in glicerina naturala si uleiuri esentiale de inalta calitate, care potenteaza actiunea ingredientelor de baza. Dupa fabricare, sapunul este lasat la maturat timp de 6 saptamani, devenind ideal pentru a fi utilizat.

 

Recomandare:

Pastrati sapunul intr-o savoniera care sa permita scurgerea apei, in asa fel incat sa-si pastreze textura solida, pentru a va putea bucura de el o perioada cat mai lunga de timp.

 

Ingrediente

Ingrediente active

Ingrediente 100% naturale

 

Carbune activ, ulei nesaponificat de migdale dulci, uleiuri saponificate de canepa, masline, cocos, palmier, shea, ricin, uleiuri esentiale de lavanda si rozmarin

 

Carbune vegetal activ - pudra foarte fina utilizata in cosmetica pentru efectul purifiant si detoxifiant, pentru curatarea pielii de impuritati, reziduuri si excesul de sebum. Carbunele activat leaga chimic alte substante de suprafata sa si le tine acolo, astfel incat moleculele adera doar la suprafata carbonului activ. Aceasta se numeste ,,adsorbtie" (a se diferentia de ,,absorbtie", in care o substanta este incorporata in alta). Carbunele active poate adsorbi de mii de ori propria greutate, de aceea, doar un pic de carbune poate absorbi atat de multe toxine din pielea noastra.

 

Ulei de palmier - ulei natural, obtinut din arborele cu acelasi nume, benefic pentru mentinerea starii generale de sanatate, dar si pentru tratarea unor afectiuni. Culoarea portocalie-rosiatica a uleiului de palmier este rezultatul prezentei compusilor chimici naturali, carotenoide, din acesta. Acesta contine de 15 ori mai multi carotenoizi decat morcovii si de 30 de ori mai multi decat tomatele. In compozitia uleiului de palmier, forma activa si importanta de carotenoizi este betacarotenul, o forma a vitaminei A, care este un antioxidant eficace care ajuta la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, uleiul de palmier este o sursa importanta de vitamina E. De fapt, nici un alt ulei vegetal nu contine cantitati atat de mari de vitamina E ca uleiul de palmier. Vitamina E este un antioxidant puternic care ajuta la indepartarea radicalilor liberi din organism.

 

Ulei de migdale dulci - unul din cele mai raspandite uleiuri vegetale, bun emolient, delicat, fin, hranitor si calmant, folosit pentru ingrijirea pielii in general, pentru masaj corporal sau facial, benefic pentru pielea uscata, iritata sau sensibila in particular.

 

Ulei de canepa virgin Bio (cannabis sativa) - un ulei vegetal exceptional prin profilul sau de acizi grasi esentiali. Gratie continutului sau in acizi omega 3 si 6, acesta prezinta o compozitie similara lipidelor pielii si se plaseaza printre uleiurile vegetale cele mai bolgate in acizi grasi esentiali. Imbunatateste textura si sporeste elasticitatea pielii, este regenerator, antiinflamator, intareste bariera naturala de protectie a pielii. De asemenea, este antiinflamator si calmant cutanat, reduce pierderile transepidermale de apa si protejeaza pielea de deshidratare.

 

Ulei de cocos - ulei vegetal exceptional, obtinut din nuci de cocos proaspete, bogat in grasimi saturate sanatoase, numite acizi grasi cu lant mediu, din care fac parte: acidul caprilic, acidul lauric si acidul capric, precum si in vitaminele A, C, D, E, K, fier si calciu.

 

Ulei de masline - obtinut prin presare la rece din pulpa boabelor, uleiul de masline este apreciat in cosmetica pentru efectul nutritiv, antioxidant si emolient. Este folosit pentru ingrijirea pielii si a parului datorita actiunii de protectie impotriva deshidratarii, reparatoare si calmante.

 

Ulei de ricin Bio virgin, certificat Ecocert - ulei vegetal exceptional, reprezinta cea mai concentrata sursa de acid ricinoleic cunoscuta, concentratie care nu se mai gaseste in nici o alta planta sau substanta. Acidul ricinoleic este eficient in preventia dezvoltarii a numeroase specii de virusi si bacterii, fiind elementul ce confera uleiului proprietatile antibacteriene, antimicrobiene si antifungice. Pe langa acidul ricinoleic, uleiul de ricin reprezinta o sursa importanta de vitamina E, Omega 6, Omega 9, aminoacizi si alte substante benefice pielii, scalpului si firului de par.

 

Unt de shea Bio - extract de grasime vegetala obtinuta din nucile arborelui de shea (sau Karite), un copac care creste in savanele africane, din Senegal pana in Sudan. Produs complex, bogat in nutrienti, cu proprietati si aplicatii exceptionale in cosmetica. Profilul sau de acizi grasi si bogatia in substante nesaponificabile sustin calitatile de necontestat ale acestui unt: stimularea epitelizarii, hranirea tesutului cutanat, protectia pielii impotriva factorilor de mediu, reducerea iritatiilor, revitalizarea podoabei capilare.

Ulei esential de lavanda Bio, pur, certificat Ecocert - extras din florile de lavanda, are proprietati calmante, relaxante, cicatrizante, antidepresive si antiseptice nemaipomenite. Este recunoscut ca fiind cel mai versatil ulei esential datorita numarului foarte mare de utilizari posibile. Este un foarte bun regenerant natural pentru piele, un calmant si relaxant mental extraordinar, un adjuvant excelent pentru somn, avand un parfum natural foarte apreciat. Lavanda contine numeroase substante active unice,care nu pot fi obtinute in laborator pe cale de sinteza, iar acestea include : acidul acetic, taninul, substantele minerale si amare, compusi care actioneaza in mod benefic asupra organismului.

 

Ulei esential de rozmarin Bio, certificat Ecocert - obtinut prin distilarea ramurilor unei specii de rozmarin ce creste in nordul Africii (chemotipul cineole) are actiune purifianta, in special pentru tenul gras. De asemenea, este recunoscut pentru proprietatile sale de a fi un antiseptic eficient, bactericid potent, fungicid, tonic al sistemului circulator si al sistemului nervos. Nu in ultimul rand, acest ingredient cosmetic natural are proprietati de refacere a celulelor pielii si de combatere a radicalilor liberi, conducand la estomparea cicatricilor si a petelor. Hidrateaza pielea si o tonifica, indepartand ridurile si liniile fine sau facandu-le mai putin vizibile in cazul in care sunt mai pregnante.

 

Ingrediente INCI: sodium cocoate, sodium palmate, sodium olivate, sodium shea butterate, prunus amygdalus dulcis oil, sodium castorate, sodium hemp seedate, lavandula angustifolia oil, rosmarinus officinalis leaf oil, charcoal powder, linalool*

*compusi naturali ai uleiurilor esentiale

 

​​Produsul ​a fost testat si notificat pe Portalul Comisiei Europene, conform legii. Beneficiaza de analize fizico-chimice si microbiologice acordate de laborator autorizat de catre Oficiul pentru Protectia Consumatorului si acreditat de catre RENAR (Asociatia Nationala de Acreditare din Romania) in conformitate cu SR EN 17025.


In ciuda eforturilor noastre de a asigura informatii corecte in descrierea si prezentarea produselor, pot exista situatii in care producatorii schimba eticheta sau prezentarea produsului, fara sa ne anunte. Te rugam sa iei descrierile si fotografiile cu titlu informativ. De asemenea, produsele si informatiile prezentate pe site nu sunt destinate si nu ar trebui sa fie folosite ca un substitut pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice afectiune medicala sau boala. Pentru orice utilizare terapeutica, te sfatuim sa te adresezi direct unui medic, inainte de a incepe un tratament.

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu