Client fidel

Pentru noi este foarte important sa fiti multumiti de serviciile noastre. Si pentru a va multumi pentru ca ne-ati ales pentru a va face cumparaturile bio, am dezvoltat pentru dvs. un sistem de fidelitate simplu de inteles si utilizat.

O reducere de care beneficiaza toata lumea este cea pentru achizitionarea de minim 4 sau minim 8 produse de acelasi fel. Astfel, daca veti cumpara intre 4 si 7 bucati din acelasi sortiment de produs, veti avea o reducere suplimentara de 3%, iar daca veti cumpara peste 8 bucati, veti avea o reducere suplimentara de 5%.

Al doilea tip de reducere pentru clientii nostri este legata de statusul fiecarui client.
Astfel, fiecare client va fi incadrat intr-o categorie:
-client nou;
-client fidel;
-client VIP.

Clientii noi beneficiaza de preturile standard. Incepand de la a doua comanda, acestia sunt automat incadrati in categoria "Clienti Fideli" si beneficiaza de o reducere pe viata de 5% la toate produsele de pe site*. Clientii fideli care ating un anumit prag de cumparaturi (au cumparat de-a lungul timpului produse prin comenzi cumulate de o anumita suma), sunt incadrati automat in categoria "Clienti VIP", acestia beneficiind de o reducere de 10% pe viata la toate produsele de pe site*.

Fiecare client este instiintat automat prin email cand intra intr-o noua categorie de fidelizare.

Reducerile sunt calculate automat de catre plaftorma noastra, nu este nevoie sa introduceti coduri de fidelitate. Este suficient sa va logati in cont cu aceeasi adresa de e-mail cu care v-ati inregistrat initial pe site, adaugati produsele in cos, iar sistemul va calculeaza automat toate reducerile la care va incadrati.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri cu privire la noul sistem de fidelizare, va rugam sa ne contactati.

*Reducerile de fidelitate nu se cumuleaza cu ofertele speciale cu caracter temporar, de exemplu: reducerile de Black Friday, campaniile de weekend sau alte campanii cu discount.