Produsul a fost adaugat in cos

Simplu 2 - carte - Cristela Georgescu

Cod produs: 9198

73.70 Lei

cu TVA inclus
  • Cumparati minim 4 bucati si aveti o reducere de 3 %
  • Cumparati minim 8 bucati si aveti o reducere de 5 %
Asistenta comenzi (L-V: 10-17): 0752 498 740

Simplu 2 - carte - Cristela Georgescu

Simplu 2 Versuri hranitoare - Cristela Georgescu

Intr-o realizare grafica, vizuala si calitativa impecabila, Simplu 2 contine o serie de sfaturi, povesti si retete in acelasi stil unic si desavarsit.

Simplu 2 este mai mult decat o carte, este o incantare care poarta cititorul intr-o lume de poveste, intr-o lume a poeziei, intr-o lume in care sanatatea se imbina armonios cu joaca. Ne poarta in lumea frumoasa a copilariei dar in acelasi timp ii poarta pe copii intr-o lume a mancarii sanatoase. Toate retetele au in spatele lor o poveste spusa in versuri fiind pe placul celor mici si creand lumea de poveste care le este atat de draga.

Prin rime jucause, desen si culoare, Simplu 2 Versuri Hranitoare este o colectie de educatie pentru sanatate, folosind pretextul unor meniuri simple, poarta cititorul de orice varsta intr-o lume a sanatatii, intr-o lume a armoniei, intr-o lume a povestilor care incanta deopotriva adultii si copiii.

Ilustratiile cartii Simplu 2 realizate de Cristiana Radu continua povestea si completeaza textul purtand cititorul intr-un vis frumos al idealurilor, al copilariei si al descoperirii esentei vietii: traieste simplu ca sa fii fericit.

Simplu 2 este o carte pentru parinti si copii, este o carte pentru familii sanatoase si armonioase.

Surpriza de la Cristela Georgescu:

Carte Simplu 2 vine cu un cadou inedit: CD "Inger si Cantec" si set blocnotesuri

Parerile utilizatorilor
0 review-uri

Adauga un comentariu
Produsul a fost adaugat in cos