Retete vegetariene
Cod produs: 9786065884083
Produs de: Chuck Williams
- Transport gratuit pentru comenzi de minim 198.90 Lei
- Clientii fideli au pana la 10% reducere extra pe viata
- 30 zile drept de retur gratuit
75.00 Lei
Cu TVA inclus
- 3% reducere
- 5% reducere
Retete vegetariene, de Chuck Williams
Fie ca sunteti un vegetarian convins, fie ca postiti, ati vrea sa incercati mancaruri mai usoare, urmati o cura de detoxifiere ori pur si simplu cautati mai multa diversitate in bucatarie - cartea de fata va va fi un tovaras de nadejde.
Volumul cuprinde in jur de 200 de retete din bucataria internationala, organizate in sectiuni in functie de metoda de preparare sau de ingredientele de baza.
Astfel, cititorul va putea cauta cu mare usurinta cele mai gustoase aperitive si salate, supe si tocanite, leguminoase fierte sau preparate la aburi, legume la gratar sau prajite, soteuri, retete de paste sau orez etc.
Toate retetele sunt insotite de ilustratii, iar explicatiile clare fac din gatit o placere.
Nu trebuie sa fii un renumit maestru-bucatar, nici sa alergi dupa ingrediente greu de gasit, pentru a aduce in viata celor apropiati savoarea unor preparate gustoase, care arata foarte bine si care contribuie la mentinerea unei bune stari de sanatate.
Retetele din cartea de fata va vor convinge definitiv ca se pot prepara fara carne feluri de mancare variate, satioase si delicioase.
Adaugati o delicioasa varietate meselor vegetariene, cu aceasta colectie extinsa de aproape 200 de retete, integral testate de specialisti.
Veti gasi aici multe sfaturi si recomandari utile de la experti, pentru a planifica meniuri deosebite.
Anul aparitiei: 2014
Autor: Chuck Williams (editor)
Traducere: Emilia Vesa
Coperta: Paul Moore
Numar pagini: 324
Format: 21.0 × 21.0 cm
Fotograf: Allan Rosenberg, Chris Shorten
Despre autor
Charles Edward ,,Chuck" Williams (2 octombrie 1915 - 5 decembrie 2015) a fost fondatorul american al companiei Williams Sonoma, autorul si editorul a peste 100 de carti de bucate. Williams este recunoscut pentru ca a jucat un rol important in introducerea oalelor de gatit frantuzesti in bucatariile americane prin intermediul businessului sau de retail si comanda online. A implinit centenarul in octombrie 2015 si a murit doua luni mai tarziu, pe 5 decembrie 2015, in San Francisco, California.